Waarom mijn papa de liefste is
Esther Groenewegen
06/21/2015
1 min
9

8 redenen waarom mijn papa de liefste is...

06/21/2015
1 min
9

Lieve papa, Ik weet dat jij het soms heel lastig hebt met mij. Maar weet dat ik heel veel van jou hou! Ik vind het alleen soms heel lastig om dit aan je te laten zien. Soms vind ik het moeilijk om te zien dat het lijkt dat jij meer van Jayden houdt. Op deze momenten kan ik niet goed met de situatie omgaan en doe jou dan pijn. Ik wil dat dan eigenlijk helemaal niet. Ik wil dan ook gewoon aandacht maar weet niet hoe ik dit op een normale manier moet vragen of laten blijken. Sorry pap daarvoor! 

Lieve papa hier zijn 8 redenen waarom ik jou de liefste papa van de hele wereld vind:

  1. Jij geeft nooit de moed op en vergeeft mij altijd weer hoe moeilijk ik soms ben.
  2. Jij maakt altijd de lekkerste ontbijtjes klaar op zondag met lekkere verse jus.
  3. Jij werkt heel hard zodat ik alle dingen kan doen waar ik zo blij van word zoals paardrijden en streetdance.
  4. Jij vertelt altijd aan iedereen dat mijn mama echt de aller leukste is, dat vind ik namelijk ook.
  5. Van jou mag ik altijd lekker laat naar bed omdat jij altijd de tijd vergeet.
  6. Jij gaat altijd op vakantie urenlang met ons in het zwembad bommetjes doen.
  7. Het is zo fijn om te voelen dat jij van mij houd precies zoals als ik ben met al mijn eigenaardigheden.
  8. Ik ben je altijd zo dankbaar dat jij op moeilijke momenten altijd weer met humor aankomt om de situatie wat lichter te maken.

Lieve papa, ik hou van jou! 

Lieve Yasmine, Je kwam in mijn leven als een lief klein meisje met angst in je ogen. Je vond mij maar een 'enge man'. Jaren lang wisten we eigenlijk niet wat we met elkaar aan moesten. We wilde allebei zo graag maar het lukte gewoon niet. Maar de aanhouder wint en na 10 jaar!!! hebben wij eindelijk contact, je moest eens weten hoeveel dit voor mij betekent! Nu is het voor mij elke dag een beetje vaderdag. Ik krijg nu elke dag het mooiste cadeau wat een vader zich kan wensen: een knuffel van mijn lieve dochter, zonder remmingen of angst.   

Lieve Yasmine, ik hou van jou! 

Reacties
Categorieën