Omdat Er Soms Meer Dan Alleen Liefde Nodig Is

Ben jij ouder of professional en heb jij te maken met onveilig gehechte kinderen? 


Download dan dit handige e-book met meer dan 150 symptomen voor je op een rij om trauma gedrag van kinderen met hechtingsproblemen beter te herkennen. In dit boek staat ook een beknopte omschrijving wat hechtingsproblemen zijn. En hoe jij er achter kunt komen of je te maken hebt met hechtingsproblematiek. 

E-book wat is er met mijn kind aan de hand

Eva 

Bedankt dat jij er bent

Namens mij en mijn dochter en ons gezin heel erg bedankt dat jij er bent.  Wij zijn onwijs dankbaar voor wat je allemaal voor ons doet als ouders. En dank je wel dat je er voor ons bent als wij het even niet meer weten. En dat je dan onvoorwaardelijk naar ons luistert en ons gevoel geeft dat wie niet gek of falende ouders zijn.

Wat je allemaal in het e-book kunt lezen: 

Diagnose in het kort

In dit boek staat een beknopte omschrijving wat hechtingsproblemen zijn. De verschillende vormen. En hoe jij er achter kunt komen of je kind hechtingsproblemen heeft. 


Overzicht risicofactoren 

Hechtingsproblemen ontstaan niet alleen door enkelvoudig en heftige gebeurenissen. Veel vaker kan het ontstaan door jarenlange verwaarlozing of verkeerde aanpak of langdurig onveilige situaties. Daarom in dit boek een handig overzicht van de verschillende risicofactoren bij hechtingsproblematiek. 


De symptomen

Een handig overzicht van symptomen waar je steeds weer naar terug kunt pakken als je het gedrag van jouw kind of kinderen waar je mee werkt niet kunt plaatsen.


In de Media

null
Download het E-book

Kinderen met hechtingsproblemen zijn niet lastig, 

ze hébben het lastig!

Laat jouw kind 1 of meerdere van onderstaande gedragingen zien? 
Dan kan het zomaar zijn dat deze gedragingen bij je kind voortkomen uit een onveilige gehechtheid of hechtingsproblemen.  

✓ Liegen 
✓ Stelen 
✓ Twee gezichten 
✓ Verslavingen
✓ Grenzeloos gedrag 

✓ Aantrekken / Afstoten 
✓ Woede / Agressie 
✓ Moeite met gezag 
✓ Manipuleren

✓ Zoekt geen troost, hulp of steun bij ziekte of pijn

 ✓ Allemansvriend gedrag
✓ Laag empatisch vermogen
✓ Suicide uitingen en/of pogingen
✓ ADHD / ADD / Autisme  
✓ Anderen pijn doen, lichamelijk of verhaal

Wat anderen zeggen...

Esther, ik vind jouw persoonlijkheid al geweldig. Je brengt het duidelijk, sprankelijk en voor  zo'n pittig onderwerp proef je toch de humor en je passie tussendoor. Wat fijn dat ik je ken. 


als-hechten-niet-vanzelf-gaat
Rianne
Ik vind je boek echt top, je website trouwens ook. Mijn dochter heeft het op dit moment zwaar. Ik wil dit boek aan de leerkracht geven en hoop dat dit een goede stap is om meer begrip, erkenning en compassie op te wekken bij school 
als-hechten-niet-vanzelf-gaat
Lidia
Als Hechten Niet Van Zelf Gaat

Download het gratis e-book en maak van jouw huis ook weer een liefdevol thuis!

In dit gratis e-book heb ik in het kort omschreven wat hechtingsproblemen zijn, hoe deze kunnen ontstaan en welke symptomen er zijn
Ben jij ouder of professional en heb jij te maken met onveilig gehechte kinderen?