Als Hechten niet vanzelf gaat

Wanneer een kind zoveel meer dan liefde nodig heeft


Ben jij ouder van een kind met hechtingsproblemen en ben je op zoek naar tips en tools die wel helpen? 

Dat is dit boek voor jou! 

Bestellen

Lieve ouder, 

Dit boek is opgedragen aan alle ouders en verzorgers van kinderen met hechtingsproblemen. Ik heb dit boek speciaal voor jou geschreven. 

Ik bewonder je omdat je elke dag weer de moed hebt om op te staan en er weer voor je kwetsbare kind te zijn.

Ik bewonder je  omdat je nooit opgeeft hoe heftig situaties soms zijn. 

Ik bewonder je omdat in alle hectiek en ellende ook trots op je kind kunt zijn, omdat het zo ontzettend zijn of haar best doet. 

Ik bewonder je omdat jij je kind geeft wat het nodig heeft; een plek waar het zich fijn voelt en waar het veilig is, en waar het met een flinke dosis liefde mag op goeien met mensen om zich heen die onvoorwaardelijk van hem of haar houden. 


Ik heb het boek geschreven waar ik naar opzoek was toen wij zelf in onze moeilijke jaren zaten met onze dochter met hechtingsproblemen maar wat er toen nog niet was.... 

Dr. Bruce Perry Senior Fellow of the Child Trauma Academy

Voorwoord van Dr. Bruce Perry 

'I think the work Esther is doing is very important. She destigmatizes mental health issues by sharing her personal story with the world and she educates the public and her peers with the right trauma informed care they need the make a real change in the lives of their traumatized children.'

Ja, ik bestel dit boek 

Ik ben niet de enige moeder...

‘Zo fijn om bij Esther en bij ‘Als Hechten niet vanzelf gaat’ het gevoel te krijgen dat je er niet alleen voor staat bij het opvoeden van je kind met hechtingsproblemen. Daarnaast ook heel fijn om de hoop te voelen dat we nu wel op het juiste pad zitten met het aanleren van de juiste tools en tips, waarmee we de verbinding creëren waarnaar wij zo verlangen bij onze dochter met deze problematiek.’

Mirjam 

OUDER 

Eindelijk iemand die het snapt...

‘Het is bijna niet uit te leggen hoe het voelt als je voor een kind zorgt met hechtingsproblemen. Alleen ervaringsdeskundigen zoals Esther kunnen echt weten hoeveel energie dit van je vraagt als ouder, partner of andere dichtbij betrokkene. Van Esther geen goedbedoelde maar totaal niet aansluitende adviezen die mijn cliënten al zo vaak van mensen om hen heen gehoord hebben, maar goed onderbouwde tips en vooral ‘een hart onder de riem.’ Dit verdienen alle ouders/verzorgers/betrokkenen die deze kinderen opvoeden en begeleiden naar een meer veilige hechting. Eindelijk iemand die het snapt.

Ilse Prins 

EXPERT HECHTINGSPROBLEMATIEK 

Diepe indruk
‘Dank je wel voor het delen van jouw persoonlijke en bijzondere verhaal. Je hebt indruk op mij gemaakt. Vooral omdat je zo puur en recht uit je hart, kwetsbaar en heel krachtig je verhaal deelt over jullie ervaringen met deze diagnose. Dat je maar veel mensen mag inspireren met jouw missie en passie over dit onderwerp!’

Marianne Geurts 

TRAINER/COACH 

 Je vindt in dit boek geen eindeloze theorieën over onderzoeken naar vroegkinderlijk trauma en hechtingsproblemen, maar praktische tips en tools waarmee je met meer plezier en minder moeite deze kwetsbare kinderen kunt opvoeden. Daarnaast lees je verhalen van andere ouders van kinderen met deze diagnose. Hier onder een aantal voorbeelden van de vele persoonlijke verhalen die ik mocht gebruiken in mijn boek.

null
null
24,95

Boek: Als Hechten niet vanzelf gaat

50 tips en tools om kinderen met hechtingsproblemen liefdevol op te voeden.


In dit boek leer je: 

  • Hechtingsproblemen, en dus ook je kind beter te begrijpen.
  • Wat hechtingsproblemen zijn. 
  • Persoonlijke verhalen van andere ouders. 
  • Hoe ongelofelijk sterk ouders zijn die voor deze kinderen zorgen.
  • Dat hechtingsproblemen vaak niet te zien is aan de buitenkant.
  • Dat er altijd hoop is hoe uitzichtloos de situatie soms ook lijkt.
  • Weer plezier te krijgen in het opvoeden van je kind.
  • Met krachtige methodes het brein van je kind op de juist manier te reguleren. 
  • Weer hoop te creeren voor de toekomst.

Omdat het onmogelijk was om al mijn kennis over dit onderwerp in dit boek met je te delen heb ik een aantal gratis extra's voor je gemaakt: 

3-delige Video serie 

Hoe leg je uit aan je kind wat hechtingsproblemen zijn?

Ook heel handig om met volwassenen te delen.  


Handige PDF's voor het hele gezin

✓ Briljante Brein Activiteiten 
✓ Brief aan familie
✓ En nog meer leuks 


E-book Jij bent de liefste! 

Verhalen uit het leven van ouders van getraumatiseerde kinderen.Hoe krijg ik toegang tot de extra's?

In het boek staat een speciale link naar de bijlagen pagina. Met deze link krijg je eenvoudig toegang tot alle extra's.

Is dit boek ook via Bol.com te bestellen?

Je kunt de boeken ook via Bol.com bestellen. Als je via ons besteld hoeven wij geen commissie aan Bol.com af te dragen wat voor ons voordeliger is.

Het boek in bulk kopen, hoe regel ik dit?

Wil jij een bestelling doen van meer dan 5 boeken? Neem dan contact met ons op dan kunnen we je een voorstel doen.

Heb je na het lezen van dit boek vragen?

Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wil jij graag dat Esther komt spreken voor jouw doelgroep?

In het boek staat natuurlijk maar het tipje van de ijsberg van wat er allemaal te leren valt over hechtingsproblematiek. Wil je meer te weten komen over dit onderwerp? Nodig Esther uit voor jouw doelgroep. Denk daarbij aan adoptie-, pleegzorg-, gastouder organisaties, instellingen, gemeenten en nog veel meer. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hechting in Huis

Wil jij na het lezen van dit boek écht aan de slag met de tools uit het boek? Wil jij ook trauma sensitief leren opvoeden? Sluit je dan aan bij de Hechting in Huis online training. Ga naar de informatiepagina van deze training voor meer informatie.