Als Hechten niet vanzelf gaat

- Wanneer je kind zoveel meer dan liefde nodig heeft -

50 effectieve tips en tools om kinderen met hechtingsproblemen liefdevol op te voeden. 

Ik bestel het boek + gratis zomervakantiepakket 

Geef alsjeblieft niet op 

Wens jij ook soms dat jij je kind even op pauze kon zetten?

Je bent al zolang intensief aan het overleven in je opvoed taak. Niemand lijkt te snappen wat jij en je kind nodig heeft. De adviezen van de reguliere hulpverlening werken niet of maken de situaties alleen maar erger. 

Je merkt dat je omgeving het ook steeds meer laat afweten en snappen niet waarom je het allemaal blijft pikken van je kind. 

Maar weet het ligt niet aan jou en eigenlijk ook niet aan je kind. Als je gaat snappen wat er werkelijk nodig is om je kind te helpen ga jij weer het gevoel krijgen dat je grip hebt op jezelf en de situatie. 

In mijn boek heb ik 50 van de meestvoorkomende uitdagingen voor je omschreven en uitgelegd hoe jij daar op de juiste manier mee om kunt gaan. 

Dr. Bruce Perry Senior Fellow of the Child Trauma Academy

Voorwoord van Dr. B. Perry 

'I think the work Esther is doing is very important. She destigmatizes mental health issues by sharing her personal story with the world and she educates the public and her peers with the right trauma informed care they need the make a real change in the lives of their traumatized children.'

Ik bestel het boek + gratis zomervakantiepakket 

Reviews 

Het boek leest makkelijk weg, net als het vorige boek. Ontzettend veel herkenning. En wat fijn om na 2,5 jaar handvatten te krijgen waar je wél iets mee kunt. Ontroerd en dankbaar voor de openheid van de ouders die hun persoonlijke verhalen in het boek hebben gedeeld. 

Mirjam 

OUDER 

Eindelijk iemand die het snapt. Het is bijna niet uit te leggen hoe het voelt als je voor een kind zorgt met hechtingsproblemen. Alleen ervaringsdeskundigen zoals Esther kunnen echt weten hoeveel energie dit van je vraagt als ouder, partner of andere dichtbij betrokkene. Van Esther geen goedbedoelde maar totaal niet aansluitende adviezen die mijn cliënten al zo vaak hebben gehoord, maar goed onderbouwde tips en vooral ‘een hart onder de riem'.

Ilse Prins 

EXPERT HECHTINGSPROBLEMATIEK 

Diepe indruk
Dit boek is echt een aanrader voor pleeg-, adoptie-, en biologische ouders van kinderen met hechtingsproblemen. Ook waardevol voor leerkrachten trouwens. 

Marianne Geurts 

TRAINER/COACH 

Strijd veranderd in harmonie


  • In dit boek vind je geen eindeloze theorieën over onderzoeken naar vroegkinderlijk trauma en hechtingsproblemen. In plaats daarvan biedt het praktische tips en tools waarmee jij met meer plezier en minder moeite deze kwetsbare kinderen kunt opvoeden.
  • De persoonlijke verhalen in dit boek bieden niet alleen hoop en begrip, maar brengen ook af en toe een glimlach op je gezicht. Ondanks de heftige diagnose zijn sommige verhalen grappig, ontroerend en zelfs lachwekkend.
  • Deze verhalen laten zien dat het niet alleen maar kommer en kwel is en dat er hoop is voor de toekomst van je kind. Ze laten zien dat er ook ruimte is voor positieve momenten te midden van alle chaos die deze diagnose met zich meebrengt, en laten ook zien dat er altijd mogelijkheden zijn om samen te groeien, te leren en een liefdevolle hechtingsband te creëren.

Hier onder een aantal voorbeelden van de vele persoonlijke verhalen in het boek:

null
null
24,95

Als Hechten niet vanzelf gaat

50 tips en tools om kinderen met hechtingsproblemen liefdevol op te voeden.


In dit boek leer je: 

  • Wat hechting precies is, waarom het zo belangrijk is en waarom je kind ermee worstelt. 
  • Waarom sancties niet werken. [en liefdevol reguleren wel]
  • Persoonlijke verhalen van andere ouders. 
  • Dat er altijd hoop is, hoe uitzichtloos de situatie soms ook lijkt.
  • Weer plezier te krijgen in het opvoeden van je kind.
  • Welke simpele Geheime Wapens zorgen voor krachtige veranderingen.
  • Weer hoop te creëren voor de toekomst, zelfs in moeilijke omstandigheden.

   

Kortom, dit boek biedt inzichten, inspirerende verhalen en tools om je te ondersteunen bij het opvoeden van je kind met hechtingsproblemen en een sterke, liefdevolle band te creëren.


Tijdens de zomervakantie bieden wij een geweldige deal voor het boek wanneer het via onze website wordt besteld. Naast het boek ontvang je ook het volgende:


E-boek De kracht van Ademhaling - €12,95
De geheime superpower om het controle monster te verslaan!

E-boek De kracht van Mandala’s - €12,95

Mandala magie, een kleurrijke weg naar verbinding en rust. Magische mandala's om kinderen met gedragsproblemen te helpen aan innerlijke rust, wijsheid en groei.

3-delige videoserie Hechtingsproblemen uitleggen aan kinderen - €29,95
In deze videoserie krijg je op een simpele manier uitgelegd wat hechtingsproblemen
zijn en hoe deze ontstaan.

8-delige videoserie Hoe ga je om met lastige gedrag van onveilig gehechte kinderen  - €12,95
Videoserie van de meest voorkomende symptomen bij hechtingsproblematiek uit het boek 'Als hechten niet vanzelf gaat'

Totaal pakket heeft een waarde van 93,75 euro
Maar als jij deze week besteld krijg je het hele pakket voor 24,95 euro 

Vakantiepakket 

Vakanties zijn niet voor iedereen simpelweg ‘vakantie vieren’ maar kunnen soms voor ouders, en hun kinderen, hard werken zijn. Daarom heb ik speciaal voor jou en je kind een vakantiepakket samengesteld om de vakantie stressvrij door te komen.