Als Hechten Niet Vanzelf Gaat

Kaartenset 

65 inspirerende kaarten om kinderen met hechtingsproblemen beter te leren begrijpen en helpen 

Ja, ik bestel deze kaartenset

Lieve ouder, 

Ik heb deze kaartenset speciaal voor jou samengesteld. Ik weet hoe het is om dagelijks te strijden tegen het hechtingsmonster in huis. Met deze kaartenset wil ik eindelijk het het volgende tegen je zeggen: 


  • Ik bewonder je omdat je elke dag weer de moed hebt om op te staan en er weer voor je kwetsbare kind te zijn.
  • Ik bewonder je omdat je nooit opgeeft hoe heftig situaties soms zijn. 
  • Ik bewonder je omdat je in alle hectiek en ellende ook trots op je kind kunt zijn, omdat het zo ontzettend zijn of haar best doet. 
  • Ik bewonder je omdat jij je kind geeft wat het nodig heeft; een plek waar het zich fijn voelt en waar het veilig is, en waar het met een flinke dosis liefde mag opgroeien met mensen om zich heen die onvoorwaardelijk van hem of haar houden. 

Wat anderen over Esther

Ik ben niet de enige moeder...

‘Zo fijn om bij Esther en bij ‘Als Hechten niet vanzelf gaat’ het gevoel te krijgen dat je er niet alleen voor staat bij het opvoeden van je kind met hechtingsproblemen. Daarnaast ook heel fijn om de hoop te voelen dat we nu wel op het juiste pad zitten met het aanleren van de juiste tools en tips, waarmee we de verbinding creëren waarnaar wij zo verlangen bij onze dochter met deze problematiek.’

Mirjam 

OUDER 

Eindelijk iemand die het snapt...

‘Het is bijna niet uit te leggen hoe het voelt als je voor een kind zorgt met hechtingsproblemen. Alleen ervaringsdeskundigen zoals Esther kunnen echt weten hoeveel energie dit van je vraagt als ouder, partner of andere dichtbij betrokkene. Van Esther geen goedbedoelde maar totaal niet aansluitende adviezen die mijn cliënten al zo vaak van mensen om hen heen gehoord hebben, maar goed onderbouwde tips en vooral ‘een hart onder de riem.’ Dit verdienen alle ouders/verzorgers/betrokkenen die deze kinderen opvoeden en begeleiden naar een meer veilige hechting. Eindelijk iemand die het snapt.

Ilse Prins 

EXPERT HECHTINGSPROBLEMATIEK 

Diepe indruk
‘Dank je wel voor het delen van jouw persoonlijke en bijzondere verhaal. Je hebt indruk op mij gemaakt. Vooral omdat je zo puur en recht uit je hart, kwetsbaar en heel krachtig je verhaal deelt over jullie ervaringen met deze diagnose. Dat je maar veel mensen mag inspireren met jouw missie en passie over dit onderwerp!’

Marianne Geurts 

TRAINER/COACH 

Elk kind verdient een fijne, veilige en liefdevolle opvoeding.

Maar tsjonge, wat is het opvoeden van getraumatiseerde kinderen soms zwaar. En daarom heb ik nu deze kaartenset voor je gemaakt. In deze kaartenset vind je 65 inspirerende en helpende kaarten om jou net dat steuntje in de rug te geven in het opvoeden van onveilig gehechte kinderen. Deze kaartenset geeft je inzichtelijke, inspirerende en opbeurende quotes en tips om hechtingsproblemen beter te leren begrijpen en helpen. 


Deze kaartenset helpt je om op een andere manier naar het opvoeden van kwetsbare kinderen te kijken, en hen op een trauma sensitieve manier te benaderen. Laat je dagelijks inspireren door elke dag een kaart te trekken en deze als thema of oefening voor de dag mee te nemen.

24,95

Als Hechten Niet Vanzelf Gaat

Kaartenset 

65 inspirerende kaarten om jou te helpen op lastige momenten. 


  • Voor adoptie-, pleeg-, gast- en biologische ouders van kinderen met hechtingsproblemen. 
  • Inzichtelijke kaarten, om de diagnose en je kind beter te leren begrijpen.
  • Stimulerende kaarten, die je net dat steuntje in de rug geven als je het even niet meer ziet zitten.
  • Opbeurende kaarten, om je te ondersteunen op die vele lastige momenten.
  • Gratis AHNVG-Toolbox, een handige box vol tools, tips en strategieën waarmee jij een begin kunt maken met traumasensitief opvoeden. 

Bij deze Kaartenset krijg je een gratis Training

Stay Tuned voor de volgende datum! 
Maar wees er snel bij want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

Toolbox t.w.v. 24,95

Om je nog meer op weg te helpen met de quotes uit deze kaartenset krijg je een handige AHNVG-toolbox vol tools, tips en strategieën waarmee jij een begin kunt maken met traumasensitief opvoeden. Na aankoop van de kaartenset krijg je gelijk toegang tot deze handige toolbox. 


Training t.w.v. 99,-

Bij deze kaartenset krijg jij tijdelijk een gratis training. In deze training gaat Esther aan de hand van de quotes in de kaartenset verder in op de diagnose. 
Vragen Kaarten

Hoe krijg ik toegang tot de AHNVG-toolbox ?

Op de kaartenset staat een speciale link. Met deze link kom je op een pagina waar jij naam en email adres invult. Vervolgens krijg je eenvoudig toegang tot de AHNVG-toolbox die bij deze kaartenset hoort.

Is deze kaartenset ook via Bol.com te bestellen?

Op dit moment is deze kaartenset alleen via de website te bestellen.

De kaartenset in bulk kopen, hoe regel ik dit?

Wil jij een bestelling doen van meer dan 5 sets? Neem dan contact met ons op dan kunnen we je een voorstel doen.

Heb je vragen over het gebruik van de kaartenset?

Neem contact met ons op

Wil jij meer te weten komen over hechtingsproblematiek?

Heb je tijdens het gebruik van de kaartenset het gevoel dat je meer te weten wil komen over de diagnose? Boek dan een Strategie Gesprek via de online agenda. Dan kun je samen met Esther bespreken hoe zij jou verder mag helpen.

Hechting in Huis

Weet je het al zeker dat je meer wilt weten over de online trainingen van Esther? Neem dan een kijkje op de informatie pagina van Hechting in Huis.