Als Hechten Niet Vanzelf Gaat

Kaartenset 

65 inspirerende kaarten om kinderen met hechtingsproblemen beter te leren begrijpen en helpen 

Ben jij ouder/verzorger van een kind met hechtingsproblemen en kan jij soms wel een steuntje in de rug gebruiken?  

Dan heb ik iets bijzonders voor je gemaakt!

Deze kaartenset bevat inspirerende, stimulerende en opbeurende kaarten om je op weg te helpen met de opvoeding van onveilig gehechte kinderen. 

Elk kind verdient een fijne, veilige en liefdevolle opvoeding. Maar tsjonge, wat is het opvoeden van getraumatiseerde kinderen soms zwaar. En daarom heb ik nu deze kaartenset voor je gemaakt. In deze kaartenset vind je 65 inspirerende en helpende kaarten om jou net dat steuntje in de rug te geven in het opvoeden van onveilig gehechte kinderen. Deze kaartenset geeft je inzichtelijke, inspirerende en opbeurende quotes en tips om hechtingsproblemen beter te leren begrijpen en helpen. 


Deze kaartenset helpt je om op een andere manier naar het opvoeden van kwetsbare kinderen te kijken, en hen op een trauma sensitieve manier te benaderen. Laat je dagelijks inspireren door elke dag een kaart te trekken en deze als thema of oefening voor de dag mee te nemen.

'Het opvoeden van kinderen met hechtingsproblemen is soms topsport, alleen dan zonder het applaus, champagne en sponsoren'

- Esther Groenewegen 


65 inspirerende kaarten om jou te helpen op lastige momenten. 

 • Voor adoptie-, pleeg-, gast- en biologische ouders van kinderen met hechtingsproblemen. 
 • Inzichtelijke kaarten, om de diagnose en je kind beter te leren begrijpen.
 • Stimulerende kaarten, die je net dat steuntje in de rug geven als je het even niet meer ziet zitten.
 • Opbeurende kaarten, om je te ondersteunen op die vele lastige momenten.
 • Gratis AHNVG-Toolbox, een handige box vol tools, tips en strategieën waarmee jij een begin kunt maken met traumasensitief opvoeden. 

Bij deze Kaartenset krijg je een gratis Training 

Stay Tuned voor de volgende datum! 

Maar wees er snel bij want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

Kaartenset 

€ 24,95

Je vindt in deze kaartenset 3 verschillende soorten kaarten: inzichtelijke kaarten om de diagnose en je kind beter te leren begrijpen, stimulerende kaarten die je net dat steuntje in de rug geven als je het even niet meer ziet zitten, opbeurende kaarten om je te ondersteunen op die vele lastige momenten. 

Toolbox 

€ 24,95

Om je nog meer op weg te helpen met de quotes uit deze kaartenset krijg je een handige AHNVG-toolbox vol tools, tips en strategieën waarmee jij een begin kunt maken met traumasensitief opvoeden. Na aankoop van de kaartenset krijg je gelijk toegang tot deze handige toolbox. 

Training
Stay Tuned
voor een volgende datum 
t.w.v. € 99,-

Bij deze kaartenset krijg jij tijdelijk een gratis training. In deze training gaat Esther aan de hand van de quotes in de kaartenset verder in op de diagnose. 


 • Kaartenset € 24,95 
 • Toolbox € 24,95 
 • Training € 99,-
 • Totaal € 148,90

Dr. J.P. Balkenende 

Ex-minister president Nederland 

'Graag geef ik je een groot compliment dat je de moed hebt gehad jouw verhaal te delen. En dat je nu anderen ondersteunt met jouw verhaal en expertise. Het contact wat je hebt met Nancy Thomas en Dr. Bruce Perry is veel gezegend. Heel veel goeds voor alles waar je mee bezig bent.'


Dr. B D Perry 

Senior Fellow of the Child Trauma Academy 

'I think the work Esther is doing is very important. She destigmatizes mental health issues by sharing her personal story with the world and she educates the public and her peers with the right trauma informed care they need the make a real change in the lives of their traumatized children.'

Over Esther: 


Ik ben benieuwd wat deze kaartenset voor jou mag gaan betekenen. De quotes van deze kaartenset zijn voor mij heel erg helpend en steunend geweest in mijn donkere jaren met mijn dochter. Het opvoeden van kinderen met hechtingsproblemen is zwaar, soms zo zwaar dat je denkt: Hoe lang ga ik dit nog volhouden. Deze kaarten gaan helpen op deze heftige momenten. Ze kunnen je net dat steuntje in de rug geven om de dag door te komen. Of om weer door te gaan na een flinke huilbui. Weet dat elke nieuwe dag ook weer een kans is om opnieuw te beginnen, voor je kind maar ook voor jou!

You can do this! 'You are an awesome mom!'

'Healing Hearts & Saving Lives' 

Hechtingsproblemen


Auteur | Internationaal Spreker | Docent | Expert Hechtingsproblematiek 

'Wees zacht tegen kinderen die dit niet zijn, zij hebben jouw liefde en geduld het meest nodig'

Esther Groenewegen 

Lieve ouder, 

Ik heb deze kaartenset speciaal voor jou samengesteld. Ik weet hoe het is om dagelijks te strijden tegen het hechtingsmonster in huis. Met deze kaartenset wil ik het volgende met je delen: 
 • Ik bewonder je omdat je elke dag weer de moed hebt om op te staan en er weer voor je kwetsbare kind te zijn.
 • Ik bewonder je  omdat je nooit opgeeft hoe heftig situaties soms zijn. 
 • Ik bewonder je omdat je in alle hectiek en ellende ook trots op je kind kunt zijn, omdat het zo ontzettend zijn of haar best doet. 
 • Ik bewonder je omdat jij je kind geeft wat het nodig heeft; een plek waar het zich fijn voelt en waar het veilig is, en waar het met een flinke dosis liefde mag opgroeien met mensen om zich heen die onvoorwaardelijk van hem of haar houden. 

Hechte groet,

Hechtingsproblemen

Wat anderen over Esther zeggen

Eindelijk iemand die het snapt...

‘Het is bijna niet uit te leggen hoe het voelt als je voor een kind zorgt met hechtingsproblemen. Alleen ervaringsdeskundigen zoals Esther kunnen echt weten hoeveel energie dit van je vraagt als ouder, partner of andere dichtbij betrokkene. Van Esther geen goedbedoelde maar totaal niet aansluitende adviezen die mijn cliënten al zo vaak van mensen om hen heen gehoord hebben, maar goed onderbouwde tips en vooral ‘een hart onder de riem.’ Dit verdienen alle ouders/verzorgers/betrokkenen die deze kinderen opvoeden en begeleiden naar een meer veilige hechting. Eindelijk iemand die het snapt.

Ilse Prins 

Expert hechtingsproblematiek 

High mountains 
‘I have known Esther for years. Her heart for the children shines through all she does! She has traveled to the USA over and over again to learn tools and find answers to help those wounded by trauma. She has literally climbed the highest mountains and traveled across the seas for the children and their families. We share the same mission and passion about early childhood trauma and making the world a better place!’

Nancy Thomas 

Founder Families by Desgin

Ik ben niet de enige moeder...

‘Zo fijn om bij Esther en bij ‘Als Hechten niet vanzelf gaat’ het gevoel te krijgen dat je er niet alleen voor staat bij het opvoeden van je kind met hechtingsproblemen. Daarnaast ook heel fijn om de hoop te voelen dat we nu wel op het juiste pad zitten met het aanleren van de juiste tools en tips, waarmee we de verbinding creëren waarnaar wij zo verlangen bij onze dochter met deze problematiek.’

Mirjam 

Ouder 

Hechtingsproblemen

Diepe indruk
‘Dank je wel voor het delen van jouw persoonlijke en bijzondere verhaal. Je hebt indruk op mij gemaakt. Vooral omdat je zo puur en recht uit je hart, kwetsbaar en heel krachtig je verhaal deelt over jullie ervaringen met deze diagnose. Dat je maar veel mensen mag inspireren met jouw missie en passie over dit onderwerp!’


Marianne Geurts 

Trainer/coach 

vragen

Hoe krijg ik toegang tot de AHNVG-toolbox ? 

Op de kaartenset staat een speciale link. Met deze link kom je op een pagina waar jij naam en email adres invult.  Vervolgens krijg je eenvoudig toegang tot de AHNVG-toolbox die bij deze kaartenset hoort. 

Is deze kaartenset ook via Bol.com te bestellen?

Op dit moment is deze kaartenset alleen via de website te bestellen. 

De kaartenset in bulk kopen, hoe regel ik dit? 

Wil jij een bestelling doen van meer dan 5 sets? Neem dan contact met ons op dan kunnen we je een voorstel doen. 


Heb je vragen over het gebruik van de kaartenset? 

Boek dan een Strategie Gesprek via de online agenda. We helpen je graag. 

https://alshechtennietvanzelfgaat.nl/gg/

Wil jij meer te weten komen over hechtingsproblematiek? 

Heb je tijdens het gebruik van de kaartenset het gevoel dat je meer te weten wil komen over de diagnose? Boek dan een Strategie Gesprek via de online agenda. Dan kun je samen met Esther bespreken hoe zij jou verder mag helpen. 

Hechting in Huis 

Weet je het al zeker dat je meer wilt weten over de online trainingen van Esther? Neem dan een kijkje op de informatie pagina van Hechting in Huis. 


https://alshechtennietvanzelfgaat.nl/ot-hhh/>