Ontdek de complexe wereld van hechting en vroegkinderlijk trauma met Esther Groenewegen als spreker

Esther weet met enorm veel compassie, enthousiasme en inlevingsvermogen de lastige, en vaak onzichtbare, diagnose op een eenvoudige manier uit te leggen, met persoonlijke verhalen vanuit haar vele jaren werken met onveilig gehechte kinderen in binnen- en buitenland. Ze brengt de complexe theorie op een makkelijke manier, vergezeld van een nodige dosis humor en lichtheid.

Esther voor jouw event?

Deze organisaties gingen je voor: 

null

Haar missie:

Hechtingsproblemen beter bekend maken

Esther Groenewegen-Jonker kent de impact van onveilige gehechtheid als geen ander. Zij weet uit eigen ervaring hoe het voelt als je kind onveilig is gehecht. Daarom heeft zij het haar missie gemaakt om hechtingsproblemen beter bekend te maken zodat er meer begrip, bewustzijn en juiste begeleiding beschikbaar komt voor deze getraumatiseerde kinderen beter te begrijpen en ondersteunen. Haar lezingen zitten vol liefde en toewijding om anderen te helpen omdat ze weet dat er altijd hoop is, ook al lijkt de situatie soms nog zo uitzichtloos. 

Een inspirerend levensverhaal 

De meeste mensen kennen Esther van haar uitzending van het programma ‘Het mooiste meisje van de klas’ of haar werk als internationaal fotomodel. Maar haar kennis en expertise gaan veel verder dan een inspirerend levensverhaal als ervaringsdeskundige. In haar spreken biedt Esther breed georiënteerde kennis over hechtingsproblemen omdat zij zich al een heel leven bezig houdt met gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, neurobiologie, psychologie, complementaire/alternatieve geneeswijze, voeding en menselijk gedrag.

Haar motto:

Kinderen met hechtingsproblemen zijn niet lastig maar hébben het lastig! 

Daarnaast draagt Esther een groot hart voor onveilig gehechte kinderen en hun ouders. In haar lezingen zal je niet horen dat deze kinderen niet meer te redden zijn en dat dit de schuld is van ouders die hun kinderen niet kunnen opvoeden. Ze brengt haar expertise met een boodschap van begrip, mededogen en mogelijkheden om te helen, te groeien, voor het kind en hun ouders.

De kracht van verbinding en expertise 

In haar enthousiaste en dynamische presentaties legt Esther de essentiële rol van hechting op eenvoudige manier uit. Ze deelt aan de hand van overzichtelijke overzichten uit hoe vroegkinderlijk trauma de fundamenten op relaties beïnvloeden. En dat deze soms levenslange invloed hebben op ons gevoel van eigen waarde, vertrouwen en het vermogen om lief te hebben. Door haar eigen persoonlijke hechtingsreis, die van haar dochter en andere gezinsleden in haar familie heeft zij breed georiënteerde kennis, ervaringen en expertise die zij op een pakkende en eenvoudige manier met het publiek deelt zodat zij hun situatie en kennis over dit onderwerp kunnen verkennen en daarmee hun kennis over dit onderwerp kunnen verdiepen.

Boek Esther voor jouw congres, symposium of event 

Ben jij opzoek naar een enthousiaste, inspirerende spreker die een boodschap van hoop, heling, empowering en expertise brengt? Neem dan contact met ons op, Esther staat klaar om jouw publiek te inspireren, enthousiasmeren en informeren over dit belangrijke onderwerp!

Boek Esther vandaag nog voor jouw event, congres, symposium, workshop, training, gastcollege, radio of tv-programma en maak van jouw event een leerzaam en inspirerende dag voor alle deelnemers!


Esther haar keynotes zijn geschikt voor verschillende doelgroepen waaronder: professionals in de geestelijke gezondheidszorg, gemeenten, gevangenissen, jeugddetenties, huisartsenpraktijken, vluchtelingenorganisaties, politie, brandweer, reddingsbrigades, vliegtuigmaatschappijen,  jeugdinstellingen, scholen, gezins- en logeerhuizen, ziekenhuizen, kinderdagverblijven, na-schoolse-opvang en nog meer.


Wat anderen zeggen: 

Ik heb Esther al verschillende maken horen spreken. Elke keer leer ik weer van haar, zij is voor mij een persoonlijke held! 

als-hechten-niet-vanzelf-gaat

Richard van Halen 

COÖRDINATOR VOOR OUDERS DOOR OUDERS 

De lezing van Esther heeft veel positiefs teweeggebracht in ons team. Daarnaast heeft zij ervoor heeft gezorgd dat onze kennis over diagnose is vergroot. Ze heeft ons ook als persoon geïnspireerd. We hebben Esther als zeer passievol en betrokken ervaren. 

als-hechten-niet-vanzelf-gaat

Roslie Drost 

TEAMLEIDER VAN DER PLOEGSCHOOL

Wat een heerlijk, positieve, verfrissende en praktische lezing! Morgen gaat gelijk de trampoline het klaslokaal in, desnoods voor mijzelf 

als-hechten-niet-vanzelf-gaat

Eva van Essen 

LEERKRACHT