Als Hechten Niet Van Zelf Gaat

Healing Hearts in Huis

Kom met ons in contact

'Trauma sensitief opvoeden begint bij jezelf'

ESTHER GROENEWEGEN 

Online Training

Meld aan voor de Healing Hearts in Huis online training. Ga met mij mee op hechtingsavontuur, zodat ik jou kan helpen om van jouw huis weer een liefdevol thuis te maken. 
Aanmelden

Herken jij dit ook?

✓ Verlang jij ook zo naar een liefdevolle, fijne en veilige relatie met je kind? 
✓ Maar heb jij inmiddels geen idee meer hoe je dit voor elkaar kunt krijgen?
✓ Ben jij opzoek naar oplossingen voor het lastige gedrag en soms onbegrijpelijke gedrag van je kind? 
✓ Heb jij al van alles geprobeerd maar heeft dat de situatie maar een klein beetje geholpen of alleen nog maar erger gemaakt? 


Meld je dan aan de online training en leer traumasensitief opvoeden. 
Want kinderen met hechtingsproblemen zijn niet lastig ze hébben het lastig. 

Ik weet precies wat jij dagelijks doormaakt. Ik ben zelf ook ouder van een zorgintensieve dochter met de diagnoses reactieve hechtingsstoornis en Gilles de la Tourette. Ik weet dus als geen ander hoe het voelt als je kind onveilig is gehecht. Ik heb net als jij jarenlang de strijd met het hechtingsmonster [de diagnose] in eenzaamheid gestreden. Toen mijn dochter 6 jaar werd was de situatie onhoudbaar geworden en is zij twee jaar opgenomen geweest in dagbehandeling. Daar werd pas duidelijk wat er aan de hand was: zij was geen vervelend, lastig of onhandelbaar kind. Mijn dochter is onveilig aan mij gehecht en had last van haar brein en lichaam wat constant in overlevingsmodus stond. Na twee jaar dagbehandeling was de diagnose: Uw dochter zal nooit op een reguliere school haar diploma halen en zal nooit mee kunnen draaien in de maatschappij zonder extra steun of middelen. 

Dat was het moment dat ik dacht: als jullie haar dan niet kunnen helpen dan ga ik zelf wel opzoek naar de juiste hulp om haar hechtingsmonster te verslaan. Ik heb toen mijn internationale carrière als fotomodel opgezegd en ben ik mijn gaan focussen op het herstel van onze hechting. Nu vele jaren later kan ik zeggen; alle prognoses door professionals waren onjuist. Ze heeft haar diploma gehaald op een reguliere school, is nu bezig met een vervolg opleiding. Ze werkt inmiddels al vele jaren op een plek waar ze zeer wordt gewaardeerd. En is langzaamaan haar plekje op wereld op haar eigen tempo en op haar eigen manier aan het ontdekken en invullen. Ik ben nu niet bang voor haar toekomst. Dit gun ik jou en je kind ook! 

Aanmelden
Ik kijk met plezier terug naar deze training. Een boel herkenning, nieuwe tools en zeker nog veel te leren en implementeren. Vond het vooral fijn om te ervaren dat ik niet de enige ben die te maken heeft met deze diagnose. Ga zo door Esther! 
Lida

Dank je wel dat je alle informatie over dit onderwerp voor ons verzameld en daar nu deze training voor hebt ontwikkeld. Het is de juiste combi van achtergrond informatie, verdieping en de praktische toepassing ervan. 


Ellen
De training zat vol waardevolle informatie en adviezen. Het is zo lastig om de juiste weg te vinden. Esther is een fijne spreker, ik was gelijk geraakt toen zij begon te spreken over haar eigen verhaal en dit onderwerp.


Joyca

Hechting in Huis

Deze online training is dé training waar je de juiste tips, tools en methoden gaat leren die wél helpen en het resultaat geven waar jij zo naar verlangt. 

Denk jij nu: Ja, het moet vanaf vandaag gewoon anders! 

Meld je dan aan voor deze training. 


Naast een bomvolle academie ga jij andere ouders ontmoeten die net als jij door hetzelfde heen gaan.

Jij gaat ontdekken dat het niet jouw schuld is dat deze problemen zijn ontstaan. 


En ik ga je vertellen dat het gedrag van je kind niet je kind zelf is maar het 'hechtingsmonster' [het brein, wat in overlevingsmodus staat] waar iédereen in het gezin last van heeft. 

Meld je aan

Ik begrijp hoe jij je voelt! 

Ik ben zelf ouder van een kind met hechtingsproblemen, ik ga je dus alleen dingen delen en leren waarvan ik zeker weet dat deze écht helpen. Mijn kennis komt niet alleen uit boeken maar uit jarenlange ervaringen met mijn eigen dochter, mijn werk in Amerika en de vele andere ouders die ik al mocht helpen met dit programma. 

Community Healing Hearts 

ls jij besluit om met ons mee te gaan op hechtingsavontuur ben je vanaf dat moment niet meer alleen. Je kunt je dan aansluiten bij een geweldige community andere 'awesome moms and dads' die net als jij voor dezelfde uitdagingen staan. In deze community is er ruimte voor een luisterend oor, een lach en een traan en heb je al aan een half woord genoeg om elkaar te begrijpen. 

Breed georiënteerde hulp en advies 

Ik heb trainingen gevolgd bij toonaangevende trauma experts die wereldwijd bekend zijn met hun onderzoeken naar vroegkinderlijk trauma en de gevolgen daarvan. Daarnaast heb ik jarenlang verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van complementaire geneeswijze, voeding, neurologische biologie. Ik kan je dus een breed georiënteerd advies geven die veel verder gaat dan alleen tool en tips om beter met het gedrag om te gaan. 

De training is online

De training is online, hoe easy is dat? Je hoeft geen oppas te regelen. Je hebt geen reistijd en reiskosten. Je kunt de modules en de sessies gewoon vanuit je 'luie stoel' bekijken en aan deelnemen. Tijdens de Q&A sessies krijg jij alle tijd om al jouw 101 vragen over het programma aan mij te stellen. Als er ruimte over is ben ik ook voor andere vragen op deze momenten beschikbaar. 

12 Modules  

Dit online programma heeft maar liefst 12 modules. Dit betekent dat jij echt een enorme boost kunt gaan maken met trauma sensitief opvoeden. De modules staan allemaal in een oline omgeving waar jij alles weer terug kunt kijken op momenten dat het jouw past. Naast de modules staat het programma boordevol met andere opdrachten, verdiepings video's, werkboeken en nog veel meer. 

Vergoedingen


De training wordt regelmatig vergoed door verschillende pleeg-, adoptie-, of gastouders stichtingen of organisaties. In sommige gemeenten wordt deze training via PGB of WMO vergoed. Daarnaast hebben wij met een aantal gemeenten een contract om vanuit een pgb beschikking deze training te leveren. Neem contact op met jouw hulpverleners over de verschillende mogelijkheden. null
Meld je aan voor de training

Deze training is niet voor iedereen! 

Deze training is alleen voor ouders die er echt voor willen gaan en daar ook moeite en tijd in willen steken. Om dit programma succesvol te maken wordt er iets van je verwacht, je zult ook echt zelf aan de slag moeten gaan anders heeft het geen zin om deze investering te doen. 

Bij welke ouder hoor jij? 


Voor wie is deze training wel? 

Voor pleeg-, adoptie-, gast- en biologische ouders: 

✓ van kinderen, pubers, adolescenten.
✓ van kinderen met een lagere emotionele- en of mentale leeftijd dan kalenderleeftijd.
✓ die verlangen naar een liefdevolle, veilige en intieme band met hun kind.
✓ die ervan overtuigd zijn dat hun kind met de juiste benadering tot volle potentie kan komen.
✓ die dapper en 'eigen wijs' genoeg zijn om aan de slag te gaan.
✓ die er echt voor willen gaan en dus niet na 1 poging zeggen: Dit helpt ook niet!  
✓ die niet bang zijn om hun eigen gehechtheid te onderzoeken.
✓ die weten dat er actie nodig is om nieuwe succesgewoonten aan te leren.


Voor wie is deze training niet?

Voor pleeg-, adoptie-, gast- en biologische ouders: 

✓ die denken dat onveilige gehechtheid vanzelf over gaat.
✓ die denken dat ik alle problemen voor hen kan oplossen.
✓ die opzoek zijn naar een magische therapie, fix, of 'tover-pil'
✓ die vinden dat hun kind gefixed moet worden.
✓ die alles denken te weten over vroegkinderlijk trauma.
✓ die geen verandering willen aanbrengen in hun opvoeding.
✓ die het niet fijn vinden om dingen met anderen te delen.
✓Professionals. 

Wat kun je allemaal verwachten?

null
Direct toegang

'Ik geloof dat elk kind een talent heeft en dat dit met de juiste omgeving, mindset, community en benadering tot volle potentie kan komen' - ESTHER GROENEWEGEN 

als-hechten-niet-vanzelf-gaat
 • Online training 
 • Q&A sessies 
 • Digitaal studieboek
 • Digitaal werkboek Baas over eigen Brein
 • Templates, vragenlijsten en stappenplannen
 • Online Inspiratiedag Live opnamen
 • Online training Hechting en het Jonge kind
 • Besloten Healing Hearts Community 
 • Healing Hearts App 
 • Gratis toegang online events
 • Gratis toegang live events 


1295,-


Een jaar lang toegang tot alle onderdelen en bonussen van het programma.

Bonussen

Inspiratiedag Live 

Live online training waarin ik uitleg wat er allemaal te leren is over de diagnose.


Baas over eigen Brein 

Een digitaal werkboek waarin jij samen met je kind aan de slag kunt om het hechtingsmonster beter te snappen en te benaderen. 

Hechting en het jonge kind 

In deze live online training ga je leren hoe hechting op hele jonge leeftijd al mis kan gaan. Hoe jij dat kunt herkennen en wat je er aan kunt doen. 

Wat gebeurt er als ik mijzelf heb aangemeld?

Je krijgt binnen een paar minuten een e-mail met inloggegevens zodat je direct toegang krijgt

Hoe lang duurt het voordat ik toegang krijg?

Het is een online training, dus je krijgt direct toegang. De toegangscode wordt direct per email gestuurd.

Hoe lang houd ik toegang tot de modules?

Je hebt een jaar lang toegang tot alle modules, video's en ander materiaal. Belangrijk dus om al het materiaal op tijd te bekijken of te downloaden.

Ik wil graag meedoen maar mijn partner twijfelt.

Meedoen aan dit programma is een stevig commitment, je gaat een flinke periode online op hechtingsavontuur. Het fijnste is natuurlijk als je dit samen aangaat. Esther weet uit eigen ervaring hoe het is als je partner niet op 1 lijn zit. Ze kan jou daarbij helpen. Ook als jij beslist om dit programma alleen te doen is er veel te bereiken en wie weet sluiten andere verzorgers later aan als zij zien welke stappen jij maakt.

Wat nu als ik geen idee heb waar ik moet beginnen?

Dat is geen probleem, het is logisch dat je op een gegeven moment het overzicht helemaal kwijt bent. Daarom gaan we voordat we beginnen eerst inventariseren waar de uitdagingen liggen, wat er prioriteit heeft en welke dingen er echt niet meer kunnen wachten. Het is goed om eerst overzicht te krijgen omdat je nu eenmaal niet alles in 1 keer kunt aanpakken.

Ik voel mij een beetje onzeker over het delen van het onaangepaste gedrag van mijn kind.

Dat is te begrijpen, het is ook lastig om steeds maar weer met dit gedrag geconfronteerd te worden. Maar het fijne dat Esther zelf een dochter heeft met deze diagnose, ze weet dus waar jij doorheen gaat omdat ze met de meeste symptomen zelf te maken heeft gehad. Esther is niet snel meer onder de indruk van het hechting-monster gedrag van jouw kind.Ervaring heeft ons ook geleerd dat je juist door het delen van jouw uitdagingen met je kind in deze training wél de steun, feedback en liefde krijgt die in het dagelijks leven zo mist.

Krijgt deze training weleens een update?

Er wordt regelmatig een update gedaan en als dit nodig is worden er nieuwe video's, opdrachten of artikelen in het programma training opgenomen.

Wanneer weet ik nu of ik klaar ben om aan de slag te gaan met deze training?

Deze vraag kunnen wij niet voor je beantwoorden, alleen jij kan dit voor jezelf beslissen. Maar als je deze pagina aan het bekijken bent weet je intuïtief al dat er iets moet gebeuren wat je bij andere hulpverleners, instanties en gemeenten niet hebt kunnen vinden. Sommige ouders voelen zich nooit klaar voor dit programma, het is ook niet niks om je voor zo'n lange periode te committeren.Het programma vraagt echt wel iets van je. Je zult tot actie over moeten gaan en met onconventionele opvoed methodes aan de slag gaan. Denk jij zelf dat jij daar klaar voor bent? Het is dus volledig aan jou of je met Esther aan de slag wilt gaan om van jouw huis weer een liefdevol en veilig thuis wilt creëren waar iedereen weer tot volle potentie kan komen.Als jij bereid bent om je voor de komende periode in te zetten voor dit doel, dan krijgt je van Esther alle ondersteuning, kennis, expertise, 'liefdogeloze' feedback, virtuele knuffels die je daarbij nodig hebt.

Wat nu als het mij niet lukt om met de tools aan de slag te gaan?

Het is belangrijk dat je met de methoden van het programma aan de slag gaat, dat kan Esther niet voor je doen tijdens het online programma. En ja, dan hoort het er ook bij dat je in het begin denkt; ahhh, dit gaat mij echt niet lukken. Met andere trauma-informed opvoed methoden aan de slag gaan is voor iedereen in het gezin wennen.En daarom hebben we ook elke maand een Q&A sessie voor je gepland waar jij al jouw vragen kunt stellen. Als het Esther is gelukt, gaat het jouw ook lukken. Deze tools zijn allemaal wetenschappelijk onderzocht en hebben een groot succes percentage.Esther gaat er in ieder geval alles aan doen om het jou zo gemakkelijk en praktisch mogelijk te maken. En omdat het programma uit 12 modules bestaat ga je aan slag met een gerichte planning zodat je stap voor stap de nieuwe opvoed methoden eigen kunt maken.

Wanneer zijn onze contact momenten?

De Q&A sessies met Esther zijn op maandagavond van 20.00 tot 21.30.

Ik twijfel nog steeds

Dan is deze training niet voor jou. Het is echt alleen voor ouders die moeite en energie willen investeren en daarmee een nieuwe start gaan maken om op een andere manier naar vroegkinderlijk trauma en hechtingsproblematiek gaan kijken.

Hoe kan ik contact opnemen?

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Bel met: 06-21 88 15 33. Of mail ons: info@alshechtennietvanzelfgaat.nl

100% Tevredenheids Garantie 

30-Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel inspiratie uit Healing Hearts Programma zult halen en als je de tips en methodieken toepast zul je net als ik het hechtingsmonster bij jullie thuis verslaan.

Daarom durf ik je gerust een 30 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent dan storten we het geld terug zonder moeilijke vragen te stellen.