Als Hechten Niet Van Zelf Gaat

Kennis Sessie Hechting in de Praktijk

Geaccrediteerde training voor professionals en organisaties

Online of incompany training voor scholen, instanties, organisaties, bedrijven, leerkrachten, zorgprofessionals en gemeenten.

Meld je GRATIS aan!


‘Als je blijft doen wat je altijd doet, blijf je de resultaten krijgen die je altijd krijgt’


Ben jij opzoek naar de juiste informatie, tools, methoden en strategieën?

Ben jij leerkracht, zorgprofessional of organisatie en ben jij opzoek naar de juiste informatie, tools, methoden en strategieën om kinderen met hechtingsproblemen beter te kunnen begrijpen en ondersteunen?

Meld je dan aan voor deze kennis sessie waarin ik je ga vertellen wat ik voor je kan betekenen met mijn Hechting in de Praktijk training. Deze door het SKJ geaccrediteerde training is dé training om je breed georiënteerd te verdiepen in deze complexe diagnose. 

Wat kun je allemaal verwachten tijdens de Kennis Sessie? 

Tijdens deze sessie ga ik je vertellen wat de training Hechting in de Praktijk inhoudt en geef ik je ook een tipje van de sluier over hoe je deze kinderen het beste kunt helpen. 

Aanmelden

‘Het lesgeven of werken met getraumatiseerde kinderen met hechtingsproblemen is topsport’

Waarom voor deze training kiezen? 

1

    5 colleges vol tip, tools, methoden en strategieën om kinderen met hechtingsproblemen beter te leren begrijpen en ondersteunen.


2

Deze training is door het SKJ geaccrediteerd voor 24 punten. 

3

Jaarlang toegang tot de online academie Hechting in de Praktijk. Een omgeving boordevol verdiepingsmateriaal als checklijsten, oefeningen, e-boeken, vragenlijsten en ander kennismateriaal. 

  

GRATIS aanmelden

Omdat we regelmatig allerlei vragen krijgen over deze training hebben we besloten om een kennis sessie te organiseren zodat leerkrachten, zorgprofessionals, beleidsmedewerkers, gemeenten en andere geïnteresseerde vragen kunnen stellen over de training. 

Datum: 28 september 
Tijden: 20.00 – 21.00
Waar: Zoom 


Mijn missie: Hechtingsproblemen beter bekend maken zodat er meer bewustzijn, begrip en juiste begeleiding beschikbaar komt voor ouders, leerkrachten en zorgprofessionals van deze kinderen. 


Hechte groet,

Esther 

50%
Gratis aanmelden kennis sessie