Wat geweldig dat je vrienden met  ons wilt worden! 

Jij bepaald wat jij wilt doneren en daarna ben jij vrienden van Als Hechten Niet Vanzelf Gaat! Healing Hearts & Saving Lives 

Wat kunnen we met jouw donatie doen? 

Omdat we vinden dat iedereen toegang zou moeten krijgen tot onze kennis, community's en evenementen organiseren wij regelmatig  gratis workshop, trainingen en events.


Voor andere events en trainingen kun jij als ouder, professional of bedrijf anderen helpen door middel van een donatie. Als jij anderen steunt krijg jij van ons een plaatsje op onze Vrienden van AHNVG Gallery.


Healing Hearts & Saving Lives

Onze missie: 

Onze kernwaarden: 

Onze ouders en professionals 

Als Hechten Niet Vanzelf Gaat is een online platform, academie en community voor ouders en professionals die te maken hebben met getraumatiseerde kinderen met hechtingsproblemen....

Community AHNVG 

€ 50,- 

Met deze donatie kan jij een andere ouder toegang geven tot een van onze online en live events. 
Healing Hearts in Huis 

€ 997,-  

Veel ouders willen graag aansluiten bij de Healing Hearts in Huis online training. Het is helaas niet voor alle ouders haalbaar. Met deze donatie kunnen wij een gezin blij maken om samen met ons op hechtingsavontuur te gaan. 

Healing Hearts Camp 

€ 3500,- 

Hoe cool zou het zijn als jij met jouw donatie een gezin naar Amerika kunt sturen om daar 7 dagen lang de beste trauma therapie, begeleiding en hulp te krijgen? Healing Hearts & Saving Lives 


Vrienden van AHNVG Galerie

Zij hebben eerder een donatie gedaan en zijn vrienden van AHNVG

- Kim Witsenburg 

Coach, Supervisor, Trainer at Spel Spel Therapie Studio

"Ik vind het werk prachtig wat je doet en wil met deze donatie ouders de mogelijkheid geven om een Inspiratiedag bij jou te komen bijwonen"€ 100,-

- Andre 

Vader van een zorgintensieve zoon

"Ik doe graag deze donatie omdat mijn gezin en zoon zoveel heeft gehad aan jouw kennis en expertise. Ik hoop hiermee een ander gezin op hechtingsreis te sturen. Dank je wel dat jij er bent"

€ 500,-

Als Hechten Niet Vanzelf Gaat 

Hoi,

Ik ben  Esther,

Ik kijk er naar uit om met je op reis te gaan. Ik weet zeker dat ik jou kan helpen. Ik kan je helderheid geven in de soms complexe situatie thuis, op school, werk of organisatie. Ik kan helpen om de situatie weer overzichtelijk te maken en stap voor stap een plan te maken om het 'hechtingsmonster' aan te pakken.  Ik ben anders dan andere hulp- of zorgverleners. Ik ben zelf ook ouder van een kind met hechtingsproblemen, dus ik weet als geen ander hoe het is als je kind onveilig is gehecht. Van mij zal je niet horen dat je een slechte opvoeder of zorgprofessional bent of dat het jouw schuld is dat het niet lukt om onze kinderen te helpen. Er is altijd hoop voor onze kinderen, altijd! 


Hechte groet,

Hechtingsproblemen
Hechtingsproblemen

Auteur | Internationaal Spreker | Docent | Expert Hechtingsproblematiek

0 of 350
Eenmailge donatie 
Jaarlijkse donatie 

Healing Hearts Coaching Sessies plannen, zo werkt het:

 1. 1
  Plan je eerste afspraak in de onderstaande agenda
  Je ontvangt een mailtje met een link naar onze meeting. 
 2. 2
  Je ontvangt een bevestigingsmail
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat je Healing Hearts Coaching Sessie is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek. Gebruik je hotmail of gmail? Check dan ook even je spam, het kan zijn dat de bevestiging daar terecht is gekomen. 
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw visie op de toekomst en wat je kan doen om dat te bereiken, dan gaan we kijken hoe we daar kleine doelen in kunnen stellen die je meeneemt na de sessie. 
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat. 
 5. 5
  Zet de afspraak in jouw agenda!
  Reeds in geplande Healing Hearts Coaching Sessies kunnen tot uiterlijk twee werkdagen [48 uur] van tevoren kosteloos worden geannuleerd of verzet. Hiervoor kun je gebruik maken van de link in de afspraken bevestiging en de online agenda op de website.         
Hechtingsproblemen mijn verhaal

Plan hier je Healing Hearts Coaching Sessie

Kies hieronder een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen en samen met jou op hechtingsavontuur te gaan!


Healing Hearts & Saving Lives

>