Online Coaching Met Esther 

Vraag nu jouw persoonlijk gesprek met Esther aan! 

T/m 1 juni  

Online Coaching gesprekken 

van 67,- voor 47,- 

[Alleen geldig voor overdag]

Klik op onderstaande link en mail ons vandaag nog om een gesprek te plannen! 

Liever een coaching gesprek op een ander moment, dat is mogelijk voor de normaal gehanteerde tarieven.Ben jij pleeg-, adoptie-, gast- of biologische ouder van een kind met  vroegkinderlijk trauma en hechtingsproblemen?

En ben jij op zoek naar oplossingen voor het soms wel heel eigenaardige gedrag van je kind? 

Maak dan vandaag nog een afspraak voor een online coaching traject!

Ik kan je helpen!Het online coaching traject kan je helpen het volgende te bereiken: 

  • Je krijgt het gevoel dat je met minder moeite en met meer plezier je kind kan opvoeden door het aanleren van de juiste trauma sensitieve opvoedmethoden bij hechtingsproblematiek.
  • Je krijgt tools om regels en grenzen op een liefdevolle manier in jouw gezin neer te zetten. 
  • Je gaat ontdekken dat jezelf een groot aandeel hebt in het gedrag van je kind en daarin met simpele aanpassingen grote veranderingen in kunt aanbrengen. 
  •  Je gaat beter snappen waarom je kind doet zoals hij of zij doet. Je gaat leren zien wat de behoefte achter gedrag van je kind is en hoe jij op deze behoefte in kunt gaan.
  •  Ik weet zeker dat jij tijdens het traject weer met hernieuwde liefdevolle nieuwsgierigheid naar je kind kunt kijken.
  • Je gaat weer met plezier opvoeden en voelt dat je met steeds meer zelfverzekerdheid het trauma gedrag van je kind kunt begeleiden. 
  • Je gaat verschillende commutatieve vaardigheden aanleren zodat je op de juiste manier je kind op lastige momenten kunt helpen met het reguleren van zijn of haar brein, dit noem ik het aanleren van de juiste trauma taal. 
  • We gaan de faalangst of onzekerheid in de opvoeding van je kind aanpakken. Je bent waarschijnlijk al heel lang in je eentje aan het ploeteren en hebt al verschillende dingen geprobeerd maar tot nu toe heeft dit niet het resultaat waar je naar verlangt. 

Aan de slag! 

Tijdens het traject gaan we samen kijken hoe we jouw persoonlijke effectiviteit kunnen vergroten zonder daarin aan je persoonlijkheid voorbij te gaan. 

We gaan alleen met tools aan de slag die bij jou, je overtuigingen, je religie, of gezin passen. 

De online coaching is helend van karakter en legt de nadruk op jouw eigen kunnen, persoonlijkheid en talenten. 


Ook jou zal het gaan het lukken om op de juiste manier met je kind om te gaan, je hebt alleen nog niet de juiste tools, methoden aangereikt gekregen om dit te bereiken. Dit is niemands schuld, je hebt tot nu toe opgevoed op de manier waarvan jij dacht dat dit juist was. Met het traject ga je zien dat er andere, veel betere, trauma sensitieve opvoedmethoden zijn die wel werken bij trauma gedrag. 


Verandering kan pas ontstaan nadat er belemmerende overtuigingen, gevoelens en oude patronen doorbroken zijn en daar nieuwe trauma sensitieve opvoedmethoden voor in de plaats zijn gekomen. De tools, methoden en strategieën zijn niet moeilijk om te implementeren maar vergen wel inzet en toewijding omdat ze vaak haaks staan op de reguliere opvoedmethoden. Er is moed voor nodig om op deze manier te gaan opvoeden, anderen zullen soms niet begrijpen waar jij mee bezig bent. Daarom is het traject ook niet voor alle ouders. Maar ik kan je verzekeren dat de het werkt! 

Mijn filosofie 

Ik werk vanuit de visie dat ieder kind en mens alle mogelijkheden en talenten tot volle potentie kan laten komen. Daarbij helpt: hoe meer je jezelf accepteert, des te meer je sta je open voor groei, heling en de ander.  


Mijn aanpak

Na een uitgebreide anamnese [een uitgebreide vragen lijst] gaan we kijken waar jouw uitdagingspunten liggen. ‘You can’t change what you don’t acknowledge’ En vandaar uit gaan we stapje voor stapje kijken hoe het komt dat je deze uitdagingen hebt. Vaak zijn het aangeleerde opvoed-methoden vanuit jouw kindertijd of juist een opvoedingsstijl als reactie op een eigen ervaring van vroeger. Dit in combinatie met het opvoeden van een kind met hechtingproblemen maakt dat je niet op de juiste manier het gedrag van je kind kunt begeleiden. Dit betekent niet dat jij een slechte ouder ben of dat je kind niet oké is. Dit betekent dat jullie samen nog niet de juiste tools, methoden en strategieën hebben aangeleerd die jouw kind op de juiste manier kunnen helpen met het helen van zijn of haar getraumatiseerde brein.  


Als er helderheid is over waar het ‘knelt’ in de relatie met je kind kun je zachter worden naar je kind en naar je zelf. En wellicht is er ruimte om je kind en jezelf te vergeven over wat er allemaal is gebeurd in de afgelopen jaren. Wij gaan vervolgens kijken hoe je met de inzichten die je hebt gekregen verandering kunt aanbrengen in het gedrag van je kind en jezelf. Dit gaan we stapje voor stapje samen doen. Het is erg verhelderend als je in ziet waarom je op een bepaalde manier handelt in sommige situaties. Dit kan soms confronterend zijn maar dat is oké, ik kan je daarbij helpen. Hoe meer jij dingen helder gaat krijgen hoe meer je zult gaan ervaren dat je steeds meer kan opvoeden vanuit je eigen authentieke ik. Het zal op sommige momenten echt niet makkelijk zijn maar doorgaan met de opvoedmethoden die je nu toepast is ook geen optie. Hoe gaaf zou het zijn als er voor iedereen in het gezin ruimte gaat komen om aan dromen, talenten, verlangens en doelen te gaan werken? 


 

T/m 1 juni 

Online Coaching gesprekken 

van 67,- voor 47,- 

[Alleen geldig voor overdag]

Klik op onderstaande link en mail ons vandaag nog om een gesprek te plannen! 

Liever een coaching gesprek op een ander moment, dat is mogelijk voor de normaal gehanteerde tarieven.

Voordelen van  Online Coaching

Voordeel 1

Je hoeft de deur niet uit, dus geen extra reis- of parkeer kosten. Het is nog milieuvriendelijk ook.  


Voordeel 2

Jij bepaald je online coaching moment door een datum te plannen die bij jouw past. Dit kan overdag, in de avond en zelfs in het weekend. 

Voordeel 3

Omdat jij jouw moment bepaald en de deur niet uit hoeft, hoef jij ook geen oppas voor je kind te organiseren. Dit scheelt je gedoe, heel veel stress, en kosten.  


Voordeel 4

Na het coaching gesprek krijg jij de digitale opnamen in je mailbox toegestuurd. De ervaring heeft ons geleerd dit heel fijn kan zijn om later nog eens terug te kijken.

Meerdere personen aanwezig 

Ik maak geen onderscheid in het aantal personen tijdens de sessie, je kunt dus tijdens de online sessie andere mensen uitnodigen om erbij te zitten. Dit kan handig zijn als je een team van hulpverleners hebt waar je mee werkt. Je bent ook vrij om de opnamen met anderen te delen, ook dit kan waardevol voor je zijn. 


Hoe werkt het?

In 3 eenvoudige stappen is het plannen van een online coaching traject zo geregeld!

1

Stap 1

Plan een online kennismakingsgesprek

Jij bent uniek net als iedereen. Daarom werk ik alleen met persoonlijk op maat gemaakte trajecten. We starten met een kennismakingsgesprek, dan kunnen we samen kijken of er een match is. Deze sessie duurt 30 minuten daarna beslissen we of voor er voor beide kanten een klik is. Is deze klik voor beide aanwezig? Dan plannen we een traject van vijf sessies, in de regel is dit om de week een afspraak. Na deze 5 sessies volgt er een evaluatie en worden eventueel nieuwe afspraken gemaakt. 


Wat kan je verwachten tijdens het kennismakingsgesprek? 

In het kennismakingsgesprek vertel jij wat jouw hulpvraag is, hoe jij denkt dat ik je kan helpen, wat jouw behoeftes en verlangens zijn. Vervolgens gaan we samen kijken of er een match is en ga ik je delen hoe ik je kan ondersteunen, adviseren en begeleiden in het traject. We stellen ook een coaching doel en daarna deel ik je het mogelijke behandelplan van waaruit we gaan werken. 


2

Stap 2 

Wat kan je verwachten van het online coaching traject? 

Als er een match is gaan we samen verder. We plannen 5 data’s en gaan samen aan de slag op basis van het coaching doel en behandelplan die we hebben gesteld tijdens ons eerste gesprek. Ik zal je daarin motiveren, stimuleren en inspireren door het stellen van vragen en het bieden van opdrachten, oefeningen, succes gewoonten. Daarnaast zal ik al mijn kennis met je delen door middel van video’s, potcasts en andere waardevolle documenten die voor jou van toepassing zijn. Er wordt wel een actieve rol in het traject van je verwacht, ga je niet met de opdrachten en adviezen aan de slag dan is het voor beide niet handig om dit traject te starten. Ik zal tijdens het traject kijken wat jouw behoefte is, wat er speelt en zal daar snel en adequaat op reageren. We gaan samen naar het gestelde doel toewerken en dit vangt zich niet alleen in de 5 geplande sessies. Tussentijdse contact momenten via de mail of korte telefoongesprekken behoren kosteloos tot het traject. 3

Stap 3 

Afsluiting of vervolg

Na de 5 sessies bekijken we samen of het coaching doel is bereikt en besluiten we of er nog meer sessies nodig zijn of dat je voorlopig genoeg tools en methoden aangereikt hebt gekregen om mee aan de slag te gaan. Het is ook mogelijk dat er na deze 5 sessies een andere behoefte ligt. Dit kan een dagdeel observatie zijn of wellicht de start van het online programma. 

Tarieven en vergoedingen 

De betaling vindt vooraf plaats door het betalen van een digitale link. Deze krijg je via de mail toegestuurd nadat er een datum en tijd is afgesproken voor het kennismakingsgesprek. Voor de vervolgafspraken krijg je ook een digitale betaallink. We kunnen per keer samen kijken welke optie het beste bij je past. Voor de verschillende opties hanteren wij verschillende tarieven zodat er voor iedereen een mogelijkheid is om het traject te starten. 

T/m 1 juni 

Online Coaching gesprekken 

van 67,- voor 47,- 

[Alleen geldig voor overdag]

Klik op onderstaande link en mail ons vandaag nog om een gesprek te plannen! 

Liever een coaching gesprek op een ander moment, dat is mogelijk voor de normaal gehanteerde tarieven.

Tarieven Overdag 

coachingsessie

30 minuten


€37,-

coachingsessies

90 minuten 

€ 87,-

Tarieven Avond & Weekend 

coachingsessie

30 minuten


€47,-

coachingsessies

90 minuten 

€ 107,-

Mag ik jou helpen om het hechtings-monster bij jou thuis te veranderen in een liefdevolle knuffelbeer?

Over,
Esther

Esther is internationaal spreker, auteur en expert hechtingsproblematiek.  Ze helpt ouders en professionals kinderen met hechtingsproblemen beter te leren begrijpen en helpen. Esther weet met enorm veel compassie en inlevingsvermogen het onaangepaste gedrag van kinderen met hechtingsproblemen te verklaren en, voor zover mogelijk, te ontdekken wat de behoefte achter het soms eigenaardige gedrag van deze kinderen is. 


Daarnaast is Esther zelf ouder van een kind met deze problematiek, ze weet dus waar ze het over heeft. 

Wat anderen over Esther zeggen: 

Mirjam 

Ouder 

Ik ben niet de enige moeder...

‘Zo fijn om bij Esther en bij ‘Als Hechten niet vanzelf gaat’ het gevoel te krijgen dat je er niet alleen voor staat bij het opvoeden van je kind met hechtingsproblemen. Daarnaast ook heel fijn om de hoop te voelen dat we nu wel op het juiste pad zitten met het aanleren van de juiste tools en tips, waarmee we de verbinding creëren waarnaar wij zo verlangen bij onze dochter met deze problematiek.’


Ilse Prins 

Trauma Therapeut 

Eindelijk iemand die het snapt...

‘Het is bijna niet uit te leggen hoe het voelt als je voor een kind zorgt met hechtingsproblemen. Alleen ervaringsdeskundigen zoals Esther kunnen echt weten hoeveel energie dit van je vraagt als ouder, partner of andere dichtbij betrokkene. Van Esther geen goedbedoelde maar totaal niet aansluitende adviezen die mijn cliënten al zo vaak van mensen om hen heen gehoord hebben, maar goed onderbouwde tips en vooral ‘een hart onder de riem.’ Dit verdienen alle ouders/verzorgers/betrokkenen die deze kinderen opvoeden en begeleiden naar een meer veilige hechting. Eindelijk iemand die het snapt. 


Mascha Struijk

Zorgprofessional 

Bevlogen Coach 

Esther is een zeer bevlogen coach op het gebied van vroegkinderlijk trauma. Zij richt zich op psycho-educatie en het versterken van ouders van kinderen met hechtingsproblemen. Een ervaringsdeskundige met een prachtige missie en gedegen kennis! 

T/m 1 juni  

Online Coaching gesprekken 

van 67,- voor 47,- 

[Alleen geldig voor overdag]

Klik op onderstaande link en mail ons vandaag nog om een gesprek te plannen! 

Liever een coaching gesprek op een ander moment, dat is mogelijk voor de normaal gehanteerde tarieven.

Wat maakt Esther anders?

Ik maak het onderzoeken van vroegkinderlijk trauma en hechtingsproblemen eenvoudig, inspirerend en vaak met een gezonde dosis humor. Van mij zal je niet horen dat je beter je best moet doen, dat de problemen jouw schuld zijn, dat jij je niet zo moet aanstellen, er geen hoop meer is op heling van het trauma. Ik kan je een fijne, intense, complete begeleiding bieden waarbij ik gebruik maak van wetenschappelijk onderzochte, professionele technieken, methoden, strategieën waar je gelijk mee aan de slag kunt gaan zodat je al snel meer inzicht, mogelijkheden en nieuwe hoop zult ervaren. 

Ik heb enorm veel passie voor vroegkinderlijk trauma en hechtingsproblemen. Ik heb zelf veel ervaring met dit onderwerp bij mijzelf en mijn dochter. Ik gebruik alleen technieken, methoden en strategieën waarvan ik weet dat ze werken of omdat ik vele jaren met veel succes heb toegepast. Ik geloof dat er altijd nog hoop is ook al lijken sommige situaties uitzichtloos. Ik weet dat er voor elk kind mogelijkheden en kansen zijn om het trauma te helen ongeacht welke leeftijd je kind al bereikt heeft. Veelgestelde vragen:

Vergoedingen 

Andere mogelijkheden

Alternatieve verrekeningsopties 

Afspraken annuleren