Als Hechten Niet Vanzelf Gaat
Sharing is Caring!

Monster in Huis 23 juni

Ik heb weer een Monster in Huis Master Class gepland en dit fantastische nieuws wil ik heel graag met je delen! Na een half jaar lang in zeer zwaar weer te hebben gezeten door onder andere een hele zware periode met mijn dochter en mijn gezondheid heb ik nu langzamerhand weer een beetje ruimte gevonden om weer aan de slag te gaan. En weer mijn missie te delen namelijk:

Hechtingsproblemen net zo bekend maken als Autisme en ADHD.

En eerlijk gezegd heb ik je best wel een beetje gemist. Het is heerlijk om met andere ouders van kinderen met HP in contact te zijn. Helemaal als je zelf een zware tijd doormaakt. Daarom kijk ik er ook heel erg naar uit om mijn Monster in de Klas te geven en hopelijk jou te ontmoeten op deze bijzondere dag.

Herken jij je in 1 of meer van de onderstaande uitdagingen?

– Heb jij soms het gevoel dat je er helemaal alleen voorstaat bij het opvoeden van jouw kind met hechtingsproblemen en dat niemand jou begrijpt?

-Heb jij een kind met diagnose ADHD of Autisme maar heb je een onderbuikgevoel dat er meer aan de hand is?

-Voel jij je soms een waardeloze moeder en lijkt het alsof al je opvoed-skills niet werken bij jouw kind met hechtingsproblemen?

-Weet jij je geen raad met de woede, agressie en de heftige reacties van je kind?

-Word jij ook zo verdrietig omdat het lijkt alsof de relatie met jouw kind alleen maar draait om aantrekken en afstoten?

-Word jij soms ook helemaal moedeloos omdat het lijkt alsof jouw kind je 24/7 loopt te testen?

-En dat het lijkt alsof jouw kind in jouw leven is gekomen om dagelijks jouw grenzen op te zoeken?

-Maakt het jou ook zo verdrietig dat jouw kind ook weinig tot geen vriendjes heeft? En zie jij ook met pijn in je hart de uitnodigingen voor de kinderfeestjes aan je kind voorbijgaan?

-Het jij ook het gevoel dat na mate jouw kind ouder wordt het gedrag steeds erger en heftiger wordt en dat niemand echt weet wat er moet gebeuren?

-Zit je nu helemaal met je handen in het haar omdat de school van jouw kind hem of haar van school wil sturen en jij echt niet weet waar je kind dan heen moet?

Ik denk dat wij je kunnen helpen!

Tijdens onze Monster in Huis Master Class gaan we met de bovenstaande uitdagingen aan de slag. Je zult eraan moeten werken, maar 1 ding is zeker, je krijgt geweldige tools, strategieën, oefeningen en handvatten om de meest hardnekkige trekjes van jullie hechtingsmonster in huis als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen.

Wat ga je allemaal leren en ervaren op deze Monster in Huis Master Class?

Natuurlijk ga ik alles vertellen over hechtingsproblematiek.

-Wat zijn de oorzaken van vroegkinderlijk trauma

-Welke vormen van HP zijn er

-Het verhaal van de 3 breinen

-Mijn uitgebreide kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn vele trainingen in het buitenland van onder andere Bessel van der Kolk, Gabor Mate, Nancy Thomas, enz.

-Methodes om het chaotische brein van je kind te leren reguleren

-En nog veel meer

-In de middag gaan we met jullie uitdagingen aan de slag, want dit is natuurlijk waar je uiteindelijk voor komt.

-Maar wat ik altijd het meest bijzondere vind van de dag is dat we elkaar als ouders van kwetsbare kunnen ontmoeten, helpen en steunen.

Dit keer ga ik mijn Monster in de Klas op een andere locatie geven zodat ik je een heel mooi voorstel kan doen. Normaal gesproken zijn de kaartjes voor mijn Monster in de Klas training 97,- maar als je voor 17 juni besluit om te komen dan kan ik je ticket voor 47,- aanbieden.

Klik hier om direct naar de kaartverkoop te gaan 


Zien wij je zaterdag 23 juni tijdens mijn Monster in Huis Master Class?

Heb je nog vragen, aanvullingen of andere feedback voor ons?

Dan horen wij je graag!

Hechte groet,

Esther