Misschien ben ik wel geen goede moeder?
  Vorige week mijn eerste publicatie gehad in het blad Lotje&Co. En ik moet zeggen dat ik daar best trots op ben! In het weekend van 14 en 15 december hebben bijna 400 mensen mijn site bekeken! Whauww! Dank je wel iedereen voor het bezoeken van de site. De site is nog vol in ontwikkeling dus aanvullingen, of tips voor verbeteringen zijn altijd welkom! Tips over wat JIJ graag wil lezen zijn dan ook heel erg welkom! Op dit moment ben ik bezig om een handreiking te schrijven voor leraren op school. Onze ervaring was dat er maar weinig [lees geen] leraren zijn die echt snappen hoe een kind met reactieve hechtingsproblemen de wereld om zich beleefd. Misschien heb jij tips of aanvullingen die ik kan verwerken in de handreiking? Als de handreiking voor leraren klaar is zal deze gratis te downloaden zijn op mijn website.                                                        
Over de schrijver
Tineke Tiben
Door

Tineke Tiben

op 22 Dec 2013

Goed bezig Esther, wij steunen jullie waar we kunnen.

Esther Groenewegen
Door

Esther Groenewegen

op 23 Dec 2013

Dank je wel Tineke, Wij zijn jullie heel dankbaar voor al jullie hulp. Zonder dit vangnet zou het een heel stuk lastiger zijn om voor Yasmine te zorgen.

Esther Groenewegen
Door

Esther Groenewegen

op 26 Dec 2013

Jullie zijn onze steun en toeverlaat bij de opvoeding van Yasmine! Zonder jullie hadden wij het niet alleen gered!

Mariet schaier
Door

Mariet schaier

op 23 Dec 2013

Hoi Esther wat een geweldig initiatief. ik weet zeker dat je met je blog Yasmine en jullie gezin en veel andere mensen verder gaat helpen! Mariet

Esther Groenewegen
Door

Esther Groenewegen

op 26 Dec 2013

Hoi Mariet, Dank je wel voor je feedback! Het is best spannend maar er gebeuren fantastische dingen!

Anique van der Hoop
Door

Anique van der Hoop

op 23 Dec 2013

Super! x

Esther Groenewegen
Door

Esther Groenewegen

op 26 Dec 2013

Hoi Anique, Dank je wel voor je reactie!

Stephanie
Door

Stephanie

op 05 Jan 2014

Hoi Esther, Ik heb vol bewondering alle blogs gelezen... Wat een goed initiatief om dit met anderen te delen, ervaringen uit te delen en ook een mooie manier om je hart te luchten. Ik blijf lezen! :-) Groetjes Stephanie

Esther Groenewegen
Door

Esther Groenewegen

op 05 Jan 2014

Dank je wel Stephanie! Ik hoop echt dat ik door het delen van mijn eigen ervaringen andere moeders kan bereiken en helpen. Fijn dat je het met genoegen hebt gelezen. Ik ben op dit moment een handreiking aan het schrijven voor leerkrachten op school. Uit eigen ervaring weet ik dat hechtingsproblemen zo moeilijk uit te leggen zijn. Daarom is het mijn missie om deze diagnose beter bekend te maken, te beginnen op scholen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 20 tot 30 procent van de kinderen in bepaalde mate problematisch gehecht zijn. Er zit in elke klas dus 1 of meerdere kinderen die hier last van hebben.

Kim
Door

Kim

op 18 Jan 2014

Wow! Wat ontzettend knap van je dat je dit initieert. Chapeau voor je open communicatie, dat vereist op zijn minst een dosis durf. Ik blijf je site zeker bezoeken. Kim

Esther Groenewegen
Door

Esther Groenewegen

op 20 Jan 2014

Hoi Kim, Dank je wel voor je lieve woorden. Het is inderdaad soms spannend om onze persoonlijke ervaringen via dit blog te delen. Maar ik hoop dat ik daarmee andere ouders in het bijzonder moeders kan helpen en dan durf ik het risico wel aan...

Reactie plaatsen