A must see video over familie-trauma van de kleindochter van Ernest Hemingway

A must see video over familie-trauma van de kleindochter van Ernest Hemingway

Amazing video about breaking the chain with mental illness!!! Geweldige video over de kleindochter van Ernest Hemingway die de mentale ziekten van haar familie ontstijgt. Met deze video realiseerde ik mij dat ik ook deze struggle vecht met mijn familie. Niet in dezelfde heftigheid, maar in de familie van mijn moeder heerst ook veel mental illness en verslavingen. Doordat ik niemand van mijn familie meer zie denk ik er niet dagelijks meer aan. Maar na het zien van deze video ben ik er van overtuigd dat ik er onbewust toch iets van meedraag in mijn huidige leven. Deze video verklaard veel van mijn struggles die ik nu nog steeds heb. Maar deze video laat mij ook zien dat ik nu op de juiste weg ben.
Tips van Mariel Hemingway: -wake up more slowly -think about what you are grateful for -breathe -breaking the family chain is the best gift for your kids!!!! -you can heal your self!! -connecting with nature -meditation -yoga -computer off time -drink water -slow down -connect -helping others -play like you are a child -make an organic garden Talk about mental illness: Let’s take the i out of mental illness and make it mental WEllness   Welke van de bovenstaande tips pas jij al toe om jezelf van het familie- trauma te helen?
Over de schrijver
Reactie plaatsen