Klein luister cadeautje mee voor op vakantie...

Klein luister cadeautje mee voor op vakantie...

De zomervakantie staat voor de deur en dan kun je best zo en dan een momentje voor jezelf gebruiken. Daarom wil ik graag mijn eerste podcast met je delen. Zoals je weet ben ik altijd opzoek naar oplossingen, therapie├źn, tools en tips voor onze getraumatiseerde kinderen met hechtingsproblemen. Theraplay therapie heb ik niet zelf met mijn dochter gedaan maar ik hoor hier zoveel goede berichten over dat ik besloten had om Ilse te interviewen. Zij is Theraplay therapeut in regio Rotterdam. Ik hoop dat deze podcast waardevol voor je is. Klik op de foto om gelijk naar de podcast op mijn youtube kanaal te gaan: Natuurijk ben ik benieuwd of mijn eerste podcast waardevol voor je was. Ilse en ik zien jouw reacties daarom graag tegemoet in onderstaande reactiebox. Zou je het fijn vinden om andere podcasts te beluisteren? Ik heb inmiddels zoveel mensen om mij heen verzameld die ook allemaal waardevolle content hebben voor onze kinderen. Dus ben ik benieuwd naar jouw interesses over onderwerpen waar jij graag meer over wil weten. Deel ze met mij in onderstaande reactie box en wie weet ga ik jouw onderwerp gebruiken voor mijn volgende podcast! En als je dan toch op mijn youtube kanaal bent abonneer je dan gelijk op dit kanaal zodat je in de toekomst geen nieuwe video's of podcast's meer hoeft te missen. Fijne zomervakantie! Hechte groet, Esther en Ilse
Over de schrijver
Reactie plaatsen