Als Hechten Niet Vanzelf Gaat
Sharing is Caring!

Kilimanjaro 2017

Met mijn gezin deze zomer de Etna beklommen, een goede oefening voor de Kili!

Zoals je misschien inmiddels wel weet ga ik op 9 september met een aantal ondernemers naar Tanzania om daar de Kilimanjaro te beklimmen.

Elke ondernemer heeft zijn of haar eigen goede doel om te berg te beklimmen.

Ik ga de berg beklimmen om geld op te halen voor mijn eerste Healing Hearts Camp in Nederland.

Nu ben ik erachter gekomen dat ik het helemaal niet zo makkelijk vind om geld te vragen voor mijn goede doel. Maar ik heb nu toch ‘de stoute schoenen aangetrokken’ om jouw hulp te vragen. Zou jij een donatie willen doen om mij te helpen mijn droom te realiseren? Ik wil graag een Healing Hearts Camp NL organiseren. Dit zijn kampen voor ouders en kinderen met hechtingsproblemen.

Even voor de duidelijkheid: de reis en het seminar betalen wij natuurlijk gewoon helemaal zelf. 100% van je donatie gaat naar het Healing Hearts Camp NL. Deze kampen worden al jarenlang succesvol georganiseerd in Amerika, in Nederland zijn deze kampen nog onbekend. Daar wil ik verandering in brengen. Deze Amerikaanse trauma experts naar Nederland is kostbaar , vandaar dat ik deze challenge wil aangaan om geld op te halen. Met het organiseren van dit Healing Hearts Camp NL kunnen wij een verschil gaan maken voor 15 gezinnen. Zodat zij van hun huis weer een liefdevol thuis kunnen maken.

Als het je niet lukt om mij te helpen, even goede vrienden natuurlijk. Je helpt mij ook enorm door het blijven delen van mijn posts!

Hier kun jij mij helpen om mijn droom waar te maken:

Naam*

E-mailadres*

Bedrag €*


 

 

Hechte groet,

Esther Groenewegen