Live trainingsdag exclusief voor de Als Hechten Niet Vanzelf Gaat Community

Exclusieve LIVE Inspiratiedag! 

Traumasensitief opvoeden doe je zo! 

Ben jij ouder van een kind, puber of adolescent met hechtingsproblemen en ben jij opzoek naar informatie, tools, strategieën en methoden die wél werken?


Geef je dan op voor deze live trainingsdag, en ga met mij mee op hechtingsavontuur. 


Want ook jij kan van jouw huis weer een liefdevol thuis maken. 

Ja, ik wil mijn kind vanaf nu traumasensitief opvoeden!

'Trauma sensitief opvoeden begint bij jezelf'

Esther Groenewegen 

  • Verlang jij ook zo naar een liefdevolle, fijne en veilige relatie met je kind? 
  • Maar heb jij inmiddels geen idee meer hoe je dit voor elkaar kunt krijgen?
  • Ben jij opzoek naar oplossingen voor het lastige gedrag en soms onbegrijpelijke gedrag van je kind? 
  • Heb jij al van alles geprobeerd maar heeft dat de situatie maar een klein beetje geholpen of alleen nog maar erger gemaakt? 

Meld je dan aan voor deze live trainingsdag en leer traumasensitief opvoeden. 

Want kinderen met hechtingsproblemen zijn niet lastig ze hébben het lastig. 

Hechtingsproblemen
Hechtingsproblemen

Ik weet hoe jij je voelt!

Ik weet precies wat jij dagelijks doormaakt. Ik ben zelf ook ouder van een zorgintensieve dochter met de diagnoses reactieve hechtingsstoornis en Gilles de la Tourette. Ik weet dus als geen ander hoe het voelt als je kind onveilig is gehecht. Ik heb net als jij jarenlang de strijd met het hechtingsmonster [de diagnose] in eenzaamheid gestreden. Toen mijn dochter 6 jaar werd was de situatie onhoudbaar geworden en is zij twee jaar opgenomen geweest in dagbehandeling. Daar werd pas duidelijk wat er aan de hand was: zij was geen vervelend, lastig of onhandelbaar kind. Mijn dochter is onveilig aan mij gehecht en had last van haar brein en lichaam wat constant in overlevingsmodus stond. Na twee jaar dagbehandeling was de diagnose: Uw dochter zal nooit op een reguliere school haar diploma halen en zal nooit mee kunnen draaien in de maatschappij zonder extra steun of middelen. 

Als het mij lukt, lukt het jou zeker!

Dat was het moment dat ik dacht: als jullie haar dan niet kunnen helpen dan ga ik zelf wel opzoek naar de juiste hulp om haar hechtingsmonster te verslaan. Ik heb toen mijn internationale carrière als fotomodel opgezegd en ben ik mijn gaan focussen op het herstel van onze hechting. Nu vele jaren later kan ik zeggen; alle prognoses door professionals waren onjuist. Ze heeft haar diploma gehaald op een reguliere school, is nu bezig met een vervolg opleiding. Ze werkt inmiddels al vele jaren op een plek waar ze zeer wordt gewaardeerd. En is langzaamaan haar plekje op wereld op haar eigen tempo en op haar eigen manier aan het ontdekken en invullen. Ik ben nu niet bang voor haar toekomst. Dit gun ik jou en je kind ook! 

'Als je blijft doen wat je altijd doet, blijf je de resultaten krijgen die je altijd krijgt'

Esther Groenewegen 

Exclusieve LIVE Inspiratiedag! 

Trauma sensitief opvoeden doe je zo!

Ticket Early Bird t/m 3 september: 

€ 197,- voor € 27,- 

Ticket Normaal vanaf 3 september: 

€ 197,- voor € 57,-

Wie: Ouders [als jij met 'een andere pet op' naar dit event wilt komen ben je natuurlijk van harte welkom]

Wanneer: Zaterdag 17 september 2022 

Waar: Wijkcentrum Stervoorde Rijswijk 

Adres: Doctor H.J. van Mooklaan 1

Tijden: 10.00 - 15.00 uur 

Ticket Early Bird t/m 3 september: € 197,- voor € 27,- 

[Je betaald alleen voor de koffie/thee en lunch]

Ticket Normaal vanaf 3 september: € 197,- voor € 57,- 

Parkeren: Gratis in de woonwijk

De waarde van deze live trainingsdag is € 197,- en toch krijg je deze dag [waarschijnlijk voor de laatste keer] voor deze investering. 

Ik wil namelijk dat iedereen met de kennis en methoden van AHNVG aan de slag gaat. En dus iedereen de resultaten krijgt die ik met de tools heb bereikt.

En op deze manier kan ik zoveel meer mensen helpen. 

Wie weet word je wel zo enthousiast om volgend jaar mee te doen met de Healing Hearts in Huis training voor ouders zodat we samen op hechtingsavontuur mogen gaan... 


Zodra de gegevens bij ons zijn verwerkt, krijg je de factuur in jouw mailbox. Deze factuur is tevens je toegangsbewijs voor dit event. Als je na 5 minuten geen bevestiging hebt ontvangen check dan je spam of hij niet daar terecht is gekomen. Als hij daar niet in zit, mail ons dan even op: info@alshechtennietvanzelfgaat.nl.

Dit zeggen anderen over de training:

Lida

Ouder 

Ik kijk met plezier terug naar deze training. Een boel herkenning, nieuwe tools en zeker nog veel te leren en implementeren. Vond het vooral fijn om te ervaren dat ik niet de enige ben die te maken heeft met deze diagnose. Ga zo door Esther! 

Hechtingsproblemen

Joyca 

Ouder en Leerkracht 

De training zat vol waardevolle informatie en adviezen. Het is zo lastig om de juiste weg te vinden. Esther is een fijne spreker, ik was gelijk geraakt toen zij begon te spreken over haar eigen verhaal en dit onderwerp.

Hechtingsproblemen

Ellen 

Ouder

Dank je wel dat je alle informatie over dit onderwerp voor ons verzameld. Het is de juiste combi van achtergrond informatie, verdieping en de praktische toepassing ervan. 


Hechtingsproblemen

Loes 

Ouder 

Waanzinnig goed verzorgd, inhoudelijk vernieuwend en inspirerend. Ik heb geleerd dat ik soms gas terug moet nemen om stappen vooruit te komen.


Wat ga je allemaal leren in deze live training?

Minder moeite, meer plezier

Je gaat ervaren dat je met minder moeite vanuit machteloosheid weer 'in controle' kunt komen. En je gaat met weer met plezier opvoeden, ook op de lastige momenten. 

Trauma sensitief 

Je gaat trauma sensitief leren opvoeden en zal er achter komen dat de ouderwetse opvoed methoden echt niet meer passen in deze huidige tijd. 

Nieuwsgierig 

Ik weet zeker dat je tijdens de training met hernieuwde liefdevolle nieuwsgierigheid naar je kind gaat kijken, en je met frisse energie kunt gaan werken aan het herstel van jullie verstoorde hechting.

Beter snappen 

Je gaat beter snappen waarom je kind bepaald gedrag laat zien en ik ga je tools, tips en strategieën geven om daar beter mee om te gaan. 

Brein regulatie 

Je gaat leren hoe breinen werken en hoe jij je kind kunt helpen zijn getraumatiseerde brein te reguleren. 

Meer energie 

Je gaat ervaren dat je weer meer energie hebt voor andere activiteiten naar je nu gewoon de puf niet meer voor hebt. 

Behoefte achter gedrag 

Ik ga je leren hoe jij de behoefte achter het gedrag van je kind kunt gaan zien en jij je kind dan beter gaat begrijpen en helpen. 

Niet jouw schuld!

Ik ga je ook uitleggen hoe het komt dat je kind deze diagnose heeft ontwikkeld en dat het niet jouw schuld is! 

'Ik geloof dat elk kind een talent heeft en dat dit met de juiste omgeving, mindset, community en benadering tot volle potentie kan komen'

Esther Groenewegen 

Aanmelden voor deze LIVE dag:

Waarde € 197,- bestel vóór 4 september je ticket voor maar € 27,-

Over mij:

Hoi,

Ik ben Esther, 

Ik kijk er naar uit om met jou op hechtingsavontuur te gaan. Ik weet zeker dat jij gaat vinden wat je nodig hebt om het hechtingsmonster bij jou thuis te verslaan. Het zal niet altijd even makkelijk zijn, je gaat weerstand tegenkomen, dat is oké. Dat is onderdeel van het proces, maar ik ben er voor je samen met de andere 'awesome moms and dads' tijdens deze live training.


Ik ben anders dan andere hulpverleners of therapeuten. Ik ga je niet vertellen dat het jouw schuld is dat deze problemen zijn ontstaan. Ik ga je ook niet zeggen dat je faalt in je ouderschap. Ik ga je wel vertellen wat mij heeft geholpen om mijn dochter te helpen. En hoe jij met deze tools ook jouw kind kan helpen. 


De waarde van deze training is eigenlijk € 197,- en toch krijg je deze training [voor de laatste keer] gratis als je de early bird tickets besteld. Je betaald alleen een kleine vergoeding voor de koffie/thee en eenvoudige lunch. 


Ik geloof heel sterk in het delen van mijn kennis en expertise. En wie weet word je wel zo enthousiast en ga jij volgend jaar met ons mee op hechtingsavontuur met de training Healing Hearts in Huis. 


Healing Hearts & Saving Lives 

Hechtingsproblemen


Hechtingsproblemen

Auteur | Internationaal Spreker | Docent | Expert Hechtingsproblematiek

Ervaringen

Wat anderen zeggen over deze training: 

Zo'n inspirerend live dag, veel nieuwe dingen gehoord en veel diepgang over de diagnose gekregen. Mindblowing dat er zoveel is wat we nog niet weten over het menselijk brein. Terwijl er al zoveel wetenschappelijk is onderzocht en onderbouwd door hersenscans. Wauw! Esther, 'keep spreading the word' en heel veel succes met het delen van jouw kennis. Het is nodig!  

Wendy

Gastouder 

Toen ik voor het eerst te horen kreeg over hechtingsproblematiek wist ik er weinig over. Ik ben mij toen gaan verdiepen in de diagnose en kwam al snel op de website van Esther. Als hechten niet vanzelf gaat heeft mij zoveel geleerd over wat de diagnose inhoudt. Wat had ik dit graag jaren eerder geweten. Esther, wat fijn dat je er bent! 

Tatiana 

Ouder 

Hechtingsproblemen

Ik raad het volgen van de programma's van Als hechten niet vanzelf gaat vooral aan leerkrachten in het basisonderwijs. Zodat het gedrag van kinderen met deze diagnose beter en sneller herkend wordt en onderscheiden wordt van ADHD en autisme. In de praktijk blijkt dat door onwetendheid of verkeerde informatie de relatie tussen de leerkracht en leerling niet optimaal aansluit. Dat is zonde en onnodig. Esther weet als geen ander de diagnose op een simpele manier uit te leggen.

Eugenie 

ouder 

Hechtingsproblemen

Ik had nog nooit van hechtingsproblemen gehoord voordat onze pleegzoon bij ons werd geplaatst. Ik heb ontzettend veel geleerd om hem beter te leren begrijpen en helpen. 
Jolanda 

Ouder 

Aanmelden voor deze LIVE dag:

Healing Hearts & Saving Lives

>