Ben jij klaar om hechtingsmonster

bij jou thuis [of in de klas] te verslaan en wil je daarover spreken met Esther? 

Boek dan een 60 minuten Healing Hearts gesprek. 

wat brengt het Healing Hearts gesprek jou? 

 We gaan samen kijken wat er nodig is en hoe het komt dat het nog niet is gelukt. 

Wat wil je bereiken?

Om te kijken waar je naar toe wilt, moet je eerst weten waar je staat. Vanaf daar kunnen we samen kijken hoe we jouw doelen kunnen bereiken. 

Wat houdt je tegen?

Daarna gaan we samen kijken hoe het komt dat het niet lukt en wat er nodig is om dit wel voor elkaar te krijgen. 


Hoe kan ik je helpen?

Doordat ik breed georiënteerd ben op het gebied van hechtingsproblematiek kan ik je ook op deze manier adviseren, helpen en begeleiden. 

Zij hadden eerder een Healing Hearts gesprek 

- Alina

Gezinsbegeleider

"Ik kreeg tijdens het gesprek al heel snel helder wat mijn volgende stap is en ik durfde ook gelijk 'ja' te zeggen tegen de Healing Hearts online training, ik ga met Esther mee op hechtingsreis"- Lynn

Moeder

"Ik werd zo blij van het vooruitzicht dat ik het vanaf nu niet meer alleen hoef te doen, ik ga andere ouders ontmoeten en samen met hen en Esther mee op avontuur. Ik ben nu niet meer zo bang en voel mij niet meer zo machteloos"


Hechtingsproblemen

Als Hechten Niet Vanzelf Gaat 

Hoi,

Ik ben  Esther,

Ik kijk er naar uit om met je op reis te gaan. Ik weet zeker dat ik jou kan helpen in jouw hechtingsreis en uitdagingen. Ik kan je helderheid geven in de soms complexe situatie thuis of op school. Ik kan helpen om de situatie weer overzichtelijk te maken en stap voor stap een plan te maken om het hechtingsmonster te verslaan.  Ik ben anders dan andere hulpverleners of zorgverleners. Ik ben zelf ook ouder van een kind met hechtingsproblemen, dus ik weet als geen ander hoe het is als je kind onveilig aan je is gehecht. Van mij zal je niet horen dat je een slechte opvoeder bent of dat het jouw schuld is dat deze problemen zijn ontstaan. Er is altijd hoop voor onze kinderen, altijd! 


Hechte groet,

Hechtingsproblemen
Hechtingsproblemen

Auteur | Internationaal Spreker | Docent | Expert Hechtingsproblematiek

Healing Hearts Gesprek, zo werkt het:

 1. 1
  Plan je eerste afspraak in de onderstaande agenda
  Je ontvangt een mailtje met een link naar onze meeting. 
 2. 2
  Je ontvangt een bevestigingsmail
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat je Healing Hearts gesprek is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek. Gebruik je hotmail of gmail? Check dan ook even je spam, het kan zijn dat de bevestiging daar terecht is gekomen. 
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw visie op de toekomst en wat je kan doen om dat te bereiken. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, kan het zo zijn dat ik je in het gesprek een aanbod doe.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat. 
 5. 5
  Zet de afspraak in jouw agenda!
  Reeds in geplande Groei Gesprekken kunnen tot uiterlijk twee werkdagen [48 uur] van tevoren kosteloos worden geannuleerd of verzet. Hiervoor kun je gebruik maken van de link in de afspraken bevestiging en de online agenda op de website.         
 6. 6
  Let op!
  Niet nagekomen afspraken en afspraken die niet ruim genoeg van te voren worden afgezegd worden ongeacht de reden bij je in rekening gebracht.                    
Hechtingsproblemen mijn verhaal

Plan hier je Healing Hearts gesprek

Kies hieronder een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen en te ontdekken of ik iets voor je mag betekenen. 

>