Ben jij klaar om samen met Esther het hechtingsmonster te verslaan? 

Boek dan een Healing Hearts Coaching Traject. Je kunt zelf je sessies in de online agenda plannen om samen met Esther op Hechtingsavontuur te gaan. 

wat brengt Healing Hearts coaching jou? 

We gaan samen kijken wat er nodig is en hoe het komt dat het hechtingsmonster in jouw leven nog niet verslagen is. 

Wat wil je bereiken?

Waar sta jij [en je gezin] nu? En waar wil je naar toe? Je weet dat er iets moet gebeuren, anders was je niet op deze pagina gekomen. Maar wat zijn jouw doelen, en heb je een idee hoe je deze doelen kunt bereiken? Daar gaan we samen naar kijken. 

Wat houdt je tegen?

Hoe komt het dat je daar nog niet bent? Of dat dit je niet lukt? Daar gaan we samen naar kijken en onderzoeken wat daar voor nodig is om dit wél voor elkaar te krijgen. 
Hoe kan ik je helpen?

Doordat ik breed georiënteerd ben op het gebied van hechtingsproblematiek kan ik je ook op deze manier adviseren, helpen en begeleiden. 
Zij hadden eerder een Healing Hearts Coaching Traject 

- Alina

Gezinsbegeleider en Ouder

"Ik kreeg tijdens het traject al heel snel helder wat mijn volgende stappen zijn en ik durfde ook gelijk 'ja' te zeggen tegen het Hechting in Huis programma zodat ik kan leren om trauma sensitief op te voeden"- Lynn

Moeder

"Ik werd zo blij van het vooruitzicht dat ik het vanaf nu niet meer alleen hoef te doen, ik ga met Esther mee op avontuur. Ik ben nu niet meer zo bang en voel mij niet meer zo machteloos, Esther is iemand die je echt begrijpt"


Hechtingsproblemen

Als Hechten Niet Vanzelf Gaat 

Hoi,

Ik ben  Esther,

Ik kijk er naar uit om met je op reis te gaan. Ik weet zeker dat ik jou kan helpen. Ik kan je helderheid geven in de soms complexe situatie thuis, op school, werk of organisatie. Ik kan helpen om de situatie weer overzichtelijk te maken en stap voor stap een plan te maken om het 'hechtingsmonster' aan te pakken.  Ik ben anders dan andere hulp- of zorgverleners. Ik ben zelf ook ouder van een kind met hechtingsproblemen, dus ik weet als geen ander hoe het is als je kind onveilig is gehecht. Van mij zal je niet horen dat je een slechte opvoeder of zorgprofessional bent of dat het jouw schuld is dat het niet lukt om onze kinderen te helpen. Er is altijd hoop voor onze kinderen, altijd! 


Hechte groet,

Hechtingsproblemen
Hechtingsproblemen

Auteur | Internationaal Spreker | Docent | Expert Hechtingsproblematiek

Healing Hearts Coaching Sessies plannen, zo werkt het:

 1. 1
  Plan je eerste afspraak in de onderstaande agenda
  Je ontvangt een mailtje met een link naar onze meeting. 
 2. 2
  Je ontvangt een bevestigingsmail
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat je Healing Hearts Coaching Sessie is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek. Gebruik je hotmail of gmail? Check dan ook even je spam, het kan zijn dat de bevestiging daar terecht is gekomen. 
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw visie op de toekomst en wat je kan doen om dat te bereiken, dan gaan we kijken hoe we daar kleine doelen in kunnen stellen die je meeneemt na de sessie. 
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat. 
 5. 5
  Zet de afspraak in jouw agenda!
  Reeds in geplande Healing Hearts Coaching Sessies kunnen tot uiterlijk twee werkdagen [48 uur] van tevoren kosteloos worden geannuleerd of verzet. Hiervoor kun je gebruik maken van de link in de afspraken bevestiging en de online agenda op de website.         
Hechtingsproblemen mijn verhaal

Plan hier je Healing Hearts Coaching Sessie

Kies hieronder een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen en samen met jou op hechtingsavontuur te gaan!


Healing Hearts & Saving Lives

>