Hechtingsproblemen

Ben jij klaar om het hechtingsmonster bij jou thuis [of in de klas] te verslaan? 

Boek dan een GRATIS Groei Gesprek.

wat brengt het groeigesprek jou?

Binnen een half uur helder wat jouw volgende stap is en welke mogelijkheden daarbij horen.

Wat wil je bereiken?

Je weet dat er iets moet gebeuren, anders was je niet op deze pagina gekomen. Maar wat zijn jouw doelen, waar wil je naar toe? Daar gaan we samen naar kijken. 

Wat houdt je tegen?

Daarna gaan we samen kijken hoe het komt dat dit niet lukt. En wat er in gezet kan worden om dat wél voor elkaar te krijgen. 

Hoe kan ik je daarbij helpen?

Ik begeleid al vele jaren ouders van onveilig gehechte kinderen. Ik weet daarom al snel wat er nodig is en wat de eerste stap moet zijn. 

Zij hadden eerder een Groei Gesprek

- Alina

Gezinsbegeleider en ouder

" Dank je wel voor dit gesprek. Ik heb weer overzicht gekregen. En weet nu welke stap ik als eerste moet nemen. Ik kijk nu al op een andere manier naar het gedrag van mijn zoon"

Hechtingsproblemen

- Debora 

Moeder

" Super bedankt Esther. Ik heb weer hoop. Ik weet nu wat mij te doen staat. Wat fijn dat ik met je mocht spreken en ervaren dat ik er niet alleen voorsta"

Hechtingsproblemen

Als Hechten Niet Vanzelf Gaat 

Hoi,

Ik ben  Esther

Ik kijk er naar uit om met je in gesprek te gaan. Ik weet zeker dat ik jou kan helpen in jouw hechtingsreis en uitdagingen. Ik kan je helderheid geven in de soms complexe situatie thuis of op school. Ik kan helpen om de situatie weer overzichtelijk te maken en stap voor stap een plan te maken om het hechtingsmonster te verslaan.  Ik ben anders dan andere hulpverleners of zorgverleners. Ik ben zelf ook ouder van een kind met hechtingsproblemen, dus ik weet als geen ander hoe het is als je kind onveilig aan je is gehecht. Van mij zal je niet horen dat je een slechte opvoeder bent of dat het jouw schuld is dat deze problemen zijn ontstaan. Er is altijd hoop voor onze kinderen, altijd! 

Hechte groet,

Hechtingsproblemen
Hechtingsproblemen

Auteur | Internationaal Spreker | Docent | Expert Hechtingsproblematiek

Groei Gesprek, zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda
  Jij maakt een afspraak in de online agenda. 
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat je Groei Gesprek is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw visie op de toekomst en wat je kan doen om dat te bereiken. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, kan het zo zijn dat ik je in het gesprek een aanbod doe.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat.
Hechtingsproblemen mijn verhaal

Plan hier je Groei Gesprek

Kies hieronder een datum en tijd die jou past en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten, jouw verhaal te horen en te ontdekken of ik iets voor je mag betekenen. 

>