Hechtingsproblemen

Ben jij klaar om het hechtingsmonster te verslaan? 

Boek dan een Strategie Gesprek 

wat brengt het strategie gesprek jou?


Bereid je voor op een sessie van ongeveer een half uur.

Voorafgaand aan deze sessie is het van belang om wat tijd te besteden aan reflectie op de volgende 3 punten: 

1. Wat wil je bereiken?

Waar sta jij [en je gezin] nu? En waar wil je naar toe? Je weet dat er iets moet gebeuren, anders was je niet op deze pagina gekomen. Maar wat zijn jouw doelen, en heb je een idee hoe je deze doelen kunt bereiken? Daar gaan we samen naar kijken. 

2. Waar wil je dat jij [en je gezin] na 90 dagen staat? 

Hoe komt het dat je daar nog niet bent? Of dat dit je niet lukt? Daar gaan we samen naar kijken en wat daar voor nodig is om dit wél voor elkaar te krijgen. 

3. Hoe belangrijk is het voor je om deze slag te maken? 

Wat heb jij er voor over om te komen waar je wilt zijn? En hoe mag ik je daarbij helpen? Ik begeleid al vele ouders en hun onveilig gehechte kinderen en weet daarom als snel wat nodig is en wat de eerste stap moet zijn. 

Zij hadden eerder een Strategie Gesprek

- Alina

Gezinsbegeleider en ouder

" Dank je wel voor dit gesprek. Ik heb weer overzicht gekregen. En weet nu welke stap ik als eerste moet nemen. Ik kijk nu al op een andere manier naar de diagnose"

Hechtingsproblemen

- Debora 

Moeder

" Super bedankt Esther. Ik heb weer hoop. Ik weet nu wat mij te doen staat. Wat fijn dat ik nu met jou in traject ga om met de mijn hechtingsmonster aan de slag te gaan"


Hechtingsproblemen

Als Hechten Niet Vanzelf Gaat 

Hoi,

Ik ben  Esther

Ik kijk er naar uit om met je in gesprek te gaan. Ik weet zeker dat ik jou kan helpen in jouw hechtingsreis en uitdagingen. Ik kan je helderheid geven in de soms complexe situatie thuis, school of werk. Ik kan helpen om de situatie weer overzichtelijk te maken en stap voor stap een plan te maken om het hechtingsmonster te verslaan. Ik ben anders dan andere hulp- of zorgverleners. Ik ben zelf ook ouder van een kind met hechtingsproblemen, dus ik weet als geen ander hoe het is als je kind onveilig aan je is gehecht. Van mij zal je niet horen dat je een slechte opvoeder of mens bent of dat het jouw schuld is dat deze problemen zijn ontstaan. Er is altijd hoop voor jou en onze kinderen, altijd! 

Hechte groet,

Hechtingsproblemen
Hechtingsproblemen

Auteur | Internationaal Spreker | Docent | Expert Hechtingsproblematiek

Strategie Gesprek, zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda
  Jij maakt een afspraak in de online agenda. 
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat je intake gesprek is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw visie op de toekomst en wat je kan doen om dat te bereiken. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, kan het zo zijn dat ik je in het gesprek een aanbod doe.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag kunt gaan. 
 5. 5
  Zet de afspraak in jouw agenda!
  Reeds in geplande afspraken kunnen tot uiterlijk twee werkdagen [48 uur] van tevoren kosteloos worden geannuleerd of verzet. Hiervoor kun je gebruik maken van de link in de afspraken bevestiging en de online agenda op de website.                           
 6. 6
  Let op!
  Niet nagekomen afspraken die niet ruim genoeg van te voren worden afgezegd worden ongeacht de reden bij je in rekening gebracht t.w.v. € 25,-.                       
Hechtingsproblemen mijn verhaal

Plan hier je Strategie Gesprek

Kies hieronder een datum en tijd die jou past en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten, jouw verhaal te horen en te ontdekken of ik iets voor je mag betekenen. 

>