Als Hechten Niet Van Zelf Gaat

Begeleiding & Coaching


Wat gaat het coaching gesprek met Esther jou brengen?

als-hechten-niet-vanzelf-gaat
Empathy 
Begrip en InzichtJe ervaart een diep begrip en inzicht in de hechtingsproblematiek van je kind en begrijpt hoe dit van invloed is op zijn of haar ontwikkeling en gedrag. Hierdoor kun je beter omgaan met de soms heftige emoties en gedragingen van je kind.
als-hechten-niet-vanzelf-gaat
Engage 
Betrokkenheid Het gesprek gaat je rust en helderheid geven, en je laten voelen dat je er niet alleen voorstaat. Van Esther zal je niet horen dat het jouw schuld is dat deze problemen zijn ontstaan, of dat jij je kind gewoon eens stevig moet aanpakken om een lesje te leren. Esther gaat je inspireren en hoop geven, zelfs als de situatie nu nog zo uitzichtloos lijkt. Esther gaat je laten zien dat er mogelijkheden zijn voor positieve verandering en groei.
als-hechten-niet-vanzelf-gaat
Empower 

Kracht Esther gaat waardevolle tools, tips en methoden met je delen zodat jij je kracht terug te vinden als ouder. Ze zal je laten zien hoe je als ouder stappen zet kunt gaan zetten richting krachtig liefdevol-leiderschap en trauma-sensitief opvoeden. Hoe beter jij heelt en groeit hoe positiever en krachtiger jij invloed kunt hebt op je kind.Deze zin benadrukt krachtig hoe belangrijk de persoonlijke ontwikkeling en heling van ouders is omdat dit de meest krachtige, positieve invloed heeft op de hechtingsrelatie en ontwikkeling van jouw kind!

als-hechten-niet-vanzelf-gaat
Educate 

Informatie Esther zal je alleen kennis en informatie delen op basis van Evidenced Based Practice, wat betekent dat zij alleen bewezen methoden en resultaten met je deelt die echt werken bij onveilig gehechte kinderen.Tijdens het gesprek kun je vol vertrouwen alle vragen stellen die je hebt, zonder angst voor oordeel. Esther begrijpt hechting en trauma tot in de kern met haar meer dan 20 jaar praktijkervaring, waardoor ze de complexe materie op een begrijpelijk manier kan uitleggen.

Ze zal je begeleiden en ondersteunen, zodat jij de kennis kunt begrijpen en toepassen op een manier die bij jou past. Haar doel is om jou te helpen aan de juiste kennis en vaardigheden om effectief om mogelijk met deze complexe diagnose om te gaan.

‘Your child will grow and heal, when you grow and heal’

‘Je kind zal groeien en helen wanneer jij groeit en heelt’.

- Esther Groenewegen-Jonker 

Coaching Gesprek [online] 

Duur: 60 minuten

Kosten: 97,-

Locatie: Zoom of telefoon 

Betaal eerst voor het coaching gesprek, plan vervolgens de afspraak in de online agenda. 


Coaching Gesprek

Duur: 60 minuten

Kosten: 97,-

Locatie: Good Place 2 Work

Electroweg 11-Z, Rotterdam

Neem eerst contact met ons op zodat wij de locatie kunnen boeken!!