Waarom Neurotransmitters een grote rol spelen bij hechtingsproblemen?

Waarom Neurotransmitters een grote rol spelen bij hechtingsproblemen?

In dit exclusieve interview met Dirk Zoutewelle over neurotransmitters kom je meer te weten hoe je kinderen met hechtingsproblemen kunt helpen met het optimaliseren van hun neurotransmitter niveaus. Een essentieel onderdeel in het helen van hechtingsproblemen en vroegkinderlijk trauma.

De volgende onderwerpen worden in het interview besproken:

-Wat zijn neurotransmitters?

-Het hoe, wat en waarom van neurotransmitters

Neurotransmitters en:

- het gebruik van suiker

- vroegkinderlijk trauma en darmfunctie

- gedrag en het belang van gezond eten

- aanmaken op een andere manier dan met voeding

- gamen

- testen en optimaliseren

- tics, epilepsie, roken en drugs

Ik hoop dat ik je met dit interview weer een beetje verder op weg kan helpen om je kind met hechtingsproblemen beter te leren begrijpen. Ik ben namelijk van mening dat je op verschillende manier het gedrag van je kind, en dus ook het brein van je kind, kunt begeleiden. Zie onderstaande puzzel van het brein. Ben jij nu helemaal enthousiast geworden en zou je meer te weten willen komen hoe jij je kind kunt helpen met het optimaliseren van zijn of haar neurotransmitters? Wie weet is dan onze online training iets voor je? Neem gerust een kijkje op de informatie pagina: Online Training

Heb jij nog aanvullende vragen over neurotransmitters en hoe jij je kind kunt helpen? Stel ze dan gerust in de onderstaande reactiebox!

Hechte groet,

Esther

Over de schrijver
Simone Haasnoot
Door

Simone Haasnoot

op 18 Jul 2020

In het video gesprek met Dirk zoutewelle heeft hij het over een vragenlijst waardoor je het bij jezelf of je kunt in kaart kunt brengen. Waar kan ik die vinden?

Reactie plaatsen