Als Hechten Niet Vanzelf Gaat

Essentiële oliën bij Hechting 

Ben jij ouder/verzorger of professional van een kind met hechtingsproblemen en kan jij soms wel een steuntje in de rug gebruiken? 


Dan heb ik iets bijzonders voor je!


Zuivere etherische oliën voor een natuurlijke benadering bij stress en andere uitdagingen van het leven. Deze natuurlijke oliën geven je kracht, ondersteuning en moed om het beste uit het leven te halen.  


Deze oliën kunnen je net dat steuntje in de rug geven met de opvoeding van onveilig gehechte kinderen. 


Deze oliën creëren ondersteundende, opbeurende, verzachtende en inspirerende effecten. Laat je versterken en helpen door dagelijks deze oliën te gebruiken. 

Elk kind verdient een fijne, veilige en liefdevolle opvoeding. Maar tsjonge, wat is het opvoeden van getraumatiseerde kinderen soms zwaar. En daarom heb ik nu deze essentiële oliën toegevoegd aan onze mogelijkheden om jou te helpen. De essentiële oliën van Young Living zijn dé oliën om onze kinderen, en onszelf, door de vele lastige momenten door te helpen.


Deze oliën helpen jou net dat steuntje in de rug te geven in het opvoeden van onveilig gehechte kinderen. 


Door het uitgebreide assortiment kunnen deze oliën een

inspirerende, opbeurende, helpende, ondersteundende,  anti stress, 'steuntje in de rug'  werking geven als jij daar behoefte aan hebt. 


Laat je dagelijks door de oliën inspireren door deze in te zetten voor de verschillende uitdagende thema's waar je mee te maken hebt. Deze oliën helpen je om op een andere manier met het lastige gedrag van onze kinderen om te gaan. Ze geven kracht om een liefdevolle en zachte manier trauma sensitieve op te voeden. 

Podcast Baas over eigen Brein 

Essentiële oliën bij Hechting 

Wil je weten of deze olien ook iets voor jou zijn?

Bekijk dan deze podcast op Youtube, of beluister het op je favoriete  podcast platform 

'Het opvoeden of lesgeven van kinderen met hechtingsproblemen is soms topsport, alleen dan zonder het applaus, champagne en sponsoren'

- Esther Groenewegen 


Essentiële oliën om jou te helpen op lastige momenten. 

 • Voor ouders, leerkrachten en andere zorgprofessionals van kinderen met hechtingsproblemen. 
 • Inzichtelijke oliën, om de diagnose en je kind beter te leren begrijpen.
 • Stimulerende oliën, die je net dat steuntje in de rug geven als je het even niet meer ziet zitten.
 • Opbeurende oliën, om je te ondersteunen op die vele lastige momenten.
 • Gratis Toolbox, een handige box vol tools, tips en strategieën die je ondersteunen  in het traumasensitief opvoeden met het behulp van essentiële oliën.
 • Gratis begeleiding, online trainingen en live events 

Wil je aan de slag met deze olien?

En wil je dat wij je daarbij gaan helpen?

Sluit je dan aan bij de

Healing Hearts in Huis Family Oil Tribe! Starters Bundel 

€ 187,-

Met deze Starters Bundel begint jouw avontuur met de essentiële oliën en krijg jij er onderstaande extra's gratis bij.  

Ontdek de kracht van de etherische olie en transformeer je leven met deze prachtige collectie en diffuser.

Let op!  

Deze onderstaande extras zijn alleen toegankelijk als jij via onderstaande link de Starters Bundel bestelt: 

Heb je hulp nodig bij het aanmelden of bestellen van de set?

No worries, neem dan contact op met Monique!

Ze helpt je graag met het bestellen van deze geweldige Bundel! 

Ja, ik wil graag dat Monique mij helpt bij het bestellen van deze Starters Bundel en mail haar op:

 deoliebus@gmail.com

Esther Groenewegen 

Expert Hechtingsproblematiek 

'Ik geloof in de kracht van de natuur en dus ook in de wijsheid die we van onze natuur kunnen leren of weer aanleren. Ik gebruik al vele jaren essentiële oliën. Ik vind het zo'n vanzelfsprekend iets dat het niet eens in mij was op gekomen om dit met je te delen. Totdat ik met Monique in contact kwam en mij bedacht dat ik deze kennis met anderen ouders moet delen. Het is zo'n krachtig puzzelstukje in de zoektocht naar oplossingen voor onze kinderen, dat moet beter bekend worden. Monique en ik helpen je daar graag verder mee!' 


Monique Lammerste 

Expert essentiële oliën

'Ik vind het fijn dat ik samen met Esther de oliën van Young Living mag introduceren bij de ouders en professionals van Als hechten niet vanzelf gaat. Ik weet uit eigen ervaring dat essentiële oliën een krachtig tool kunnen zijn om bepaalde dingen te helen bij je kind maar ook bij jezelf. Wil je aan de slag maar heb je hulp nodig om een start te maken? Geen probleem neem gerust contact met mij op zodat ik je kan helpen met de bestelling. Mail mij gerust op: deoliebus@gmail.com

Let op!  

Deze onderstaande extras zijn toegankelijk als jij via

AHNVG de Starters Bundel gaat bestellen:


 


Deze aanbieding is niet voor iedereen!

 Deze is alleen voor de ouders en professionals die echt een krachtige start willen maken met de power van de natuur! 

Wees er snel bij want het aantal beschikbare plaatsen voor de gratis online training is beperkt! 

Welkomst pakket 
 € 47,-

Zodra jij de Starters Bundel hebt besteld gaan wij je een super gaaf welkomst pakket toesturen zodat jij gelijk een start kunt gaan maken met de oliën. 

OnlineTraining 
 € 97,-

Tijdens deze online live training gaan we samen een begin maken met de Starters Bundel en is er tijd om al jouw vragen te stellen. 

Begeleiding & Werkboek 
 € 87,-

Bij deze Starters Bundel gaan wij je ook stap voor stap begeleiden in jouw zoektocht om de olien zo optimaal mogelijk in te zetten. Er is zoveel mogelijk en dat willen we je allemaal graag leren. 

Toolbox 

€ 97,-  

Om je nog meer op weg te helpen met de oliën hebben we speciaal voor de kopers van de Starters Bundel een toolbox in onze academie gemaakt. Daarin kun je alle informatie overzichtelijk vinden. 

Q&A sessies  

€ 497,-

Bij de Starters Bundel krijg je 9 maanden lang Q&A sessies om je goed op weg te helpen met eigen maken van de oliën.  

Live Event 
 € 197,-

Deze live dag gaan we samen met de oliën aan de slag. We gaan verschillende toepassingen samen maken om nog beter gebruik te maken van de verschillende mogelijkheden. 

 • Starters Bundel € 187,-
 • Online Training € 97,-
 • Live Event € 197,-
 • Q&A sessies € 497,-
 • Toolbox € 97,-
 • Welkomst pakket € 47,-
 • Begeleiding in community € 87,- 

€ 1209,-

€ 187,-

Gratis Online Training

Essentiële olien bij Hechting & Trauma

 • Online Training: Essentiële oliën bij Hechting & Trauma  
 • Voor wie: Ouders en Professionals 
 • Locatie: Online met Zoom
 • Datum: Dinsdag avond 10 mei  
 • Tijd: 20:00 - 21:30  
 • Investering: Helemaal gratis

In deze online training ga je alles leren wat er nodig is om met deze fantastische oliën aan de slag te gaan. Tijdens deze training is er ook genoeg ruimte om al jouw vragen over deze olien te stellen. We zullen tijdens deze training de focus hebben op de olien en het bijzondere gedrag van kinderen met hechtingsproblemen. 

Over Esther: 


Ik ben benieuwd wat deze Starters Bundel voor jou mag gaan betekenen. De oliën zijn voor mij heel erg helpend en steunend geweest in mijn donkere jaren met mijn dochter. Het opvoeden van kinderen met hechtingsproblemen is zwaar, soms zo zwaar dat je denkt: Hoe lang ga ik dit nog volhouden. Deze oliën gaan helpen op deze heftige momenten. Ze kunnen je net dat steuntje in de rug geven om de dag door te komen. Of om weer door te gaan na een flinke huilbui. Weet dat elke nieuwe dag ook weer een kans is om opnieuw te beginnen, voor je kind maar ook voor jou!

You can do this! 'You are an awesome mom!'

'Healing Hearts & Saving Lives' 

Hechtingsproblemen
Hechtingsproblemen


Auteur | Internationaal Spreker | Docent | Expert Hechtingsproblematiek 

'Wees zacht tegen kinderen die dit niet zijn, zij hebben jouw liefde en geduld het meest nodig'

Esther Groenewegen 

Lieve ouder of zorgprofessional, 

Ik heb deze oliën speciaal voor jou aan de mogelijkheden van Als hechten niet vanzelf gaat toegevoegd. Ik weet hoe het is om dagelijks te strijden tegen het hechtingsmonster, thuis of in de klas en daarom wil ik het volgende met je delen: 
 • Ik bewonder je omdat je elke dag weer de moed hebt om op te staan en er weer voor kwetsbare kinderen te zijn.
 • Ik bewonder je  omdat je nooit opgeeft hoe heftig situaties soms zijn. 
 • Ik bewonder je omdat je in alle hectiek en ellende ook trots op onze kinderen kunt zijn, omdat het zo ontzettend zijn of haar best doet. 
 • Ik bewonder je omdat jij deze  kinderen geeft wat ze nodig hebben; een plek waar zij zich fijn voelen en waar het veilig is, en waar zij met een flinke dosis liefde zijn wie ze zijn met mensen om zich heen die onvoorwaardelijk van hem of haar houden. 

Hechte groet,

Hechtingsproblemen

Wat anderen over Esther zeggen

Eindelijk iemand die het snapt...

‘Het is bijna niet uit te leggen hoe het voelt als je voor een kind zorgt met hechtingsproblemen. Alleen ervaringsdeskundigen zoals Esther kunnen echt weten hoeveel energie dit van je vraagt als ouder, partner of andere dichtbij betrokkene. Van Esther geen goedbedoelde maar totaal niet aansluitende adviezen die mijn cliënten al zo vaak van mensen om hen heen gehoord hebben, maar goed onderbouwde tips en vooral ‘een hart onder de riem.’ Dit verdienen alle ouders/verzorgers/betrokkenen die deze kinderen opvoeden en begeleiden naar een meer veilige hechting. Eindelijk iemand die het snapt.

Ilse Prins 

Expert hechtingsproblematiek 

High mountains 
‘I have known Esther for years. Her heart for the children shines through all she does! She has traveled to the USA over and over again to learn tools and find answers to help those wounded by trauma. She has literally climbed the highest mountains and traveled across the seas for the children and their families. We share the same mission and passion about early childhood trauma and making the world a better place!. I am also a longtime user of these essential oils. They are a great tool to get into the wounded hearts of our children in a soft and loving way. They are also amazing for al those 'pooped parents who struggle so much daily to help healing those traumatized children al over the world. Healing Hearts & Saving Lives’

Nancy Thomas 

Founder Families by Desgin

Ik ben niet de enige moeder...

‘Zo fijn om bij Esther en bij ‘Als Hechten niet vanzelf gaat’ het gevoel te krijgen dat je er niet alleen voor staat bij het opvoeden van je kind met hechtingsproblemen. Daarnaast ook heel fijn om de hoop te voelen dat we nu wel op het juiste pad zitten met het aanleren van de juiste tools en tips, waarmee we de verbinding creëren waarnaar wij zo verlangen bij onze dochter met deze problematiek.’

Mirjam 

Ouder 

Hechtingsproblemen

Diepe indruk
‘Dank je wel voor het delen van jouw persoonlijke en bijzondere verhaal. Je hebt indruk op mij gemaakt. Vooral omdat je zo puur en recht uit je hart, kwetsbaar en heel krachtig je verhaal deelt over jullie ervaringen met deze diagnose. Dat je maar veel mensen mag inspireren met jouw missie en passie over dit onderwerp!’

Marianne Geurts 

Trainer/coach 

vragen

Hoe krijg ik toegang tot de toolbox ? 

Als je de Starters Bundel bestelt via de link op deze pagina krijg je toegang tot alle extra's bij de set. Juiste link om de set te bestellen: Ik wil de Starters Bundel bestellen! 

Ik wil meerdere Starters Bundels kopen, hoe regel ik dit? 

Wil jij een bestelling doen van meer dan 5 sets? Neem dan contact met ons op dan kunnen we je daarmee helpen.

Mail naar: deoliebus@gmail.com

Bel met: 06 21 88 15 33 


Vragen over de Starters Bundel? 

Neem dan contact op met Monique dan kan zij je helpen met de vragen die je hebt. Mail naar: deoliebus@gmail.com

Wil jij meer te weten komen over hechtingsproblematiek? 

Heb je tijdens het gebruik van de Starters Bundel het gevoel dat je meer te weten wil komen over de diagnose? Boek dan een Strategie Gesprek via de online agenda. Dan kun je samen met Esther bespreken hoe zij jou verder kan helpen. 

Hechting in Huis 

Weet je het al zeker dat je meer wilt weten over de online trainingen van Esther? Neem dan een kijkje op de informatie pagina van Hechting in Huis of Hechting in de Praktijk
>