AHNVG Live Inspiratiedag 

Data: 17 september 2022 

Locatie: Wijkcentrum Stervoorde, Doctor H. J. Mooklaan 1, Rijswijk 

Tickets: Gratis, je betaald alleen voor je lunch, koffie en thee [€ 20,-]

Meld je snel aan, want VOL = VOL! 

Wil jij traumasensitief leren opvoeden?

Meld je dan aan voor deze gratis AHNVG Live Inspiratiedag! 

Wat wil je bereiken?

Waar sta jij [en je gezin] nu? En waar wil je naar toe? Je weet dat er iets moet gebeuren, anders was je niet op deze pagina gekomen. Maar wat zijn jouw doelen, en heb je een idee hoe je deze doelen kunt bereiken? Wat houdt je tegen?

Hoe komt het dat je daar nog niet bent? Of dat dit je niet lukt? Daar gaan we samen naar kijken en onderzoeken wat daar voor nodig is om dit wél voor elkaar te krijgen. 
Hoe belangrijk is het voor je om deze slag te maken?

Wat kost je het nu om in deze situatie te blijven? Welke doelen kun je nu niet bereiken, omdat je niet over de juiste informatie beschikt? En hoe mag ik je daarbij helpen om dit te inventariseren en realiseren? 


Luister naar de  ervaringen van ouders die je voor gingen

- Alina

Gezinsbegeleider en Ouder

"Ik kreeg tijdens de sessie al heel snel helder wat mijn volgende stappen zijn en ik durfde ook gelijk 'ja' te zeggen tegen het Hechting in Huis programma zodat ik kan leren om trauma sensitief op te voeden"- Lynn

Moeder

"Ik werd zo blij van het vooruitzicht dat ik het vanaf nu niet meer alleen hoef te doen, ik ga met Esther mee op avontuur. Ik ben nu niet meer zo bang en voel mij niet meer zo machteloos, Esther is iemand die je echt begrijpt"


Hechtingsproblemen

Als Hechten Niet Vanzelf Gaat 

Hoi,

Ik ben  Esther,

Ik kijk er naar uit om met je op hechtings-reis te gaan. Ik weet zeker dat ik jou kan helpen. Ik kan je helderheid geven in de soms complexe situatie thuis en op school. Ik kan helpen om de situatie weer overzichtelijk te maken en stap voor stap een plan te maken om het 'hechtingsmonster' aan te pakken. Ik ben anders dan andere hulp- of zorgverleners. Ik ben zelf ook ouder van een kind met hechtingsproblemen, dus ik weet als geen ander hoe het is als je kind onveilig is gehecht. Van mij zal je niet horen dat je een slechte opvoeder bent of dat het jouw schuld is dat het niet lukt om jouw kind te helpen. Er is altijd hoop voor onze kinderen, altijd! 


Hechte groet,

Hechtingsproblemen
Hechtingsproblemen

Auteur | Internationaal Spreker | Docent | Expert Hechtingsproblematiek

Hechtingsproblemen mijn verhaal

AHNVG Live Inspiratiedag 

Data: Zaterdag 17 september 2022 

Locatie: Wijkcentrum Stervoorde, Doctor H. J. Mooklaan 1, Rijswijk 

Tickets: Gratis, je betaald alleen voor je lunch, koffie en thee [€ 25,-]

Meld je snel aan, want VOL = VOL! 

>