Gratis - Challenge voor pleegouders


5 november 2021 - 10 november 2021

Ervaar jij de volgende uitdagingen?

Hechtingsproblematiek komt in heel veel verschillende vormen. Als jij in de relatie met je pleegkind de volgende zaken herkent, dan is er grote kans dat sprake is van hechtingsproblematiek (en die uitdagingen kunnen dus worden opgelost...)

Je verlangt zo naar een liefdevolle, fijne en veilige relatie met je kind maar het lukt je niet dit voor elkaar te krijgen. 

Hechtingsproblemen zijn complex en lastig, toepasbare tips zijn lastig te vinden maar dat is niet jouw schuld. Als je de juiste informatie krijgt over de diagnose [pyscho-educatie] dan zal je de diagnose beter begrijpen en daarmee kun jij je kind ook veel beter helpen. 

Je hebt al zoveel geprobeerd dat je zo langzamerhand niet meer weet dat er moet gebeuren 

Hoogstwaarschijnlijk ben je voornamelijk met cognitieve tools aan de slag gegaan, die werken meestal niet bij deze diagnose. En daar kun jij natuurlijk niets aan doen. Maar weet dat er tools en strategie├źn zijn die wel helpen bij deze diagnose. 

Je bent opzoek naar praktische tools, tips en methoden maar kunt die niet vinden. 

Tijdens deze challenge gaan wij ons focussen op de 5 zintuigen van onze kinderen. We hebben er 5 dus elke dag nemen we er eentje die we gaan bespreken en bekijken. 

Meld je gratis aan voor de challenge

Na deze challenge heb je het volgende bereikt:

Je snapt beter wat je kunt inzetten om te reguleren

Soms zorgen hele kleine aanpassingen voor grote veranderingen. 

Je gaat beter snappen waarom het voor je kind soms zo lastig is. 

Trauma en hechtingsgedrag komt vaak vanuit een onbewust stukje brein 

Je leert om jezelf ook beter te reguleren 

Weet dat als jij zorgt voor een onveilig gehecht kind jij ook wel wat extra regulatie kunt gebruiken. 

Weet dat alles wat je in deze challenge leert voor iedereen kunt inzetten. 

Iedereen heeft wel eens extra regulatie nodig, dus ook veilig gehechte kinderen hebben baat bij de informatie uit deze challenge. 

Hechtingsproblemen

Over Esther

Ik ben Esther Groenewegen-Jonker, moeder van twee fantastische kinderen, waaronder een prachtige dochter met de diagnose reactieve hechtingsstoornis en Gilles de la Tourette.

Mijn dochter is onveilig gehecht en had last van haar brein, wat constant in overlevingsmodus stond. Toen ik daar achterkwam heb ik mijn baan als internationaal fotomodel opgezegd en ben ik mij gaan focussen op het herstel van onze hechting. Deze hechtingsreis, kennis en expertise deel ik nu met ouders en professionals. Ik heb het het mijn missie gemaakt om hechtingsproblemen beter bekend te maken zodat er meer begrip, bewustzijn en juiste begeleiding beschikbaar komt voor ouders en hun getraumatiseerde kinderen.

testimonials

Wat anderen zeggen over Esther

Hechtingsproblemen

Een boel herkenning, nieuwe tools en zeker nog veel te leren en implementeren. Vond het vooral fijn om te ervaren dat ik niet de enige ben die te maken heeft met deze diagnose. Ga zo door Esther! 

Lida

Ouder

Hechtingsproblemen

Dank je wel dat je alle informatie over dit onderwerp voor ons verzameld en daar nu deze challenge voor hebt ontwikkeld. Het is de juiste combi van achtergrond informatie, verdieping en de praktische toepassing ervan. 

Ellen

ouder 

Hechtingsproblemen

Het is zo lastig om de juiste weg te vinden. Esther is een fijne spreker, ik was gelijk geraakt toen zij begon te spreken over haar eigen verhaal en dit onderwerp.

Joyca

Ouder en leerkracht 

Waanzinnig goed, inhoudelijk vernieuwend en inspirerend. Ik heb geleerd dat ik soms gas terug moet nemen om stappen vooruit te komen.

Loes 

ouder 

Meld je nu gratis aan voor deze challenge...

En ontdek waarom hechtingsproblematiek de oorzaak is van veel conflicten in je gezin.

Leer hoe jij en je kind hier anders mee kunnen omgaan, zodat jullie een mooie relatie kunnen hebben.


Normaal gesproken deel ik deze informatie in mijn online trainingen en workshops, maar nu - in de week van de pleegzorg - wil ik in deze challenge deze kennis delen om je op weg te helpen met het fantastische werk wat je doet. Met deze kennis kun je op de juiste manier echt aan de slag om het hechtingsmonster bij jou thuis te veranderen in een liefdevolle knuffelbeer. 


>