Als Hechten Niet Vanzelf Gaat 

Online Trainingen, trajecten en andere mogelijkheden 

Ben jij pleeg-, adoptie-, gast- of biologische ouder van een kind met  vroegkinderlijk trauma en hechtingsproblemen? En ben jij op zoek naar oplossingen voor het soms wel heel eigenaardige gedrag van je kind? 

Vraag dan een Inspiratiegesprek aan.

Dan kunnen we samen kijken of er een klik is en hoe ik je verder kan helpen met een van de onderstaande mogelijkheden.


Wat kan ik je bieden? 

Online Trainingen 

Healing Hearts in huis  

12 modules met groeps-coaching-sessies 

Healing Hearts in huis VIP

12 modules met 1 op 1 coaching 


Andere Mogelijkheden  

inspiratiedag 

1 dag  

Mag ik jou helpen om het hechtings-monster bij jou thuis te veranderen in een liefdevolle knuffelbeer?

Over Esther

Esther is internationaal spreker, auteur en expert hechtingsproblematiek.  Ze helpt ouders en professionals kinderen met hechtingsproblemen beter te leren begrijpen en helpen. Esther weet met enorm veel compassie en inlevingsvermogen het onaangepaste gedrag van kinderen met hechtingsproblemen te verklaren en, voor zover mogelijk, te ontdekken wat de behoefte achter het soms eigenaardige gedrag van deze kinderen is. 


Daarnaast is Esther zelf ouder van een kind met deze problematiek, ze weet dus waar ze het over heeft. 

Wat anderen over Esther zeggen: 

Mirjam 

Ouder 

Ik ben niet de enige moeder...

‘Zo fijn om bij Esther en bij ‘Als Hechten niet vanzelf gaat’ het gevoel te krijgen dat je er niet alleen voor staat bij het opvoeden van je kind met hechtingsproblemen. Daarnaast ook heel fijn om de hoop te voelen dat we nu wel op het juiste pad zitten met het aanleren van de juiste tools en tips, waarmee we de verbinding creëren waarnaar wij zo verlangen bij onze dochter met deze problematiek.’


Ilse Prins 

Trauma Therapeut 

Eindelijk iemand die het snapt...

‘Het is bijna niet uit te leggen hoe het voelt als je voor een kind zorgt met hechtingsproblemen. Alleen ervaringsdeskundigen zoals Esther kunnen echt weten hoeveel energie dit van je vraagt als ouder, partner of andere dichtbij betrokkene. Van Esther geen goedbedoelde maar totaal niet aansluitende adviezen die mijn cliënten al zo vaak van mensen om hen heen gehoord hebben, maar goed onderbouwde tips en vooral ‘een hart onder de riem.’ Dit verdienen alle ouders/verzorgers/betrokkenen die deze kinderen opvoeden en begeleiden naar een meer veilige hechting. Eindelijk iemand die het snapt. 


Mascha Struijk

Zorgprofessional 

Bevlogen Coach 

Esther is een zeer bevlogen coach op het gebied van vroegkinderlijk trauma. Zij richt zich op psycho-educatie en het versterken van ouders van kinderen met hechtingsproblemen. Een ervaringsdeskundige met een prachtige missie en gedegen kennis! 

Wat maakt Mij anders?

Ik maak het onderzoeken van vroegkinderlijk trauma en hechtingsproblemen eenvoudig, inspirerend en vaak met een gezonde dosis humor. Van mij zal je niet horen dat je beter je best moet doen, dat de problemen jouw schuld zijn, dat jij je niet zo moet aanstellen, er geen hoop meer is op heling van het trauma. Ik kan je een fijne, intense, complete begeleiding bieden waarbij ik gebruik maak van wetenschappelijk onderzochte, professionele technieken, methoden, strategieën waar je gelijk mee aan de slag kunt gaan zodat je al snel meer inzicht, mogelijkheden en nieuwe hoop zult ervaren. 

Ik heb enorm veel passie voor vroegkinderlijk trauma en hechtingsproblemen. Ik heb zelf veel ervaring met dit onderwerp bij mijzelf en mijn dochter. Ik gebruik alleen technieken, methoden en strategieën waarvan ik weet dat ze werken of omdat ik ze vele jaren zelf met veel succes heb toegepast. Ik geloof dat er altijd nog hoop is ook al lijken sommige situaties uitzichtloos. Ik weet dat er voor elk kind mogelijkheden en kansen zijn om het trauma te helen ongeacht welke leeftijd je kind al bereikt heeft.