Wil jij weten waarom mijn vader de beste is?
1. Papa is de enige die al mijn Vaderdagwerkjes jaren lang op zijn bureau laat staan. 2. Papa zal de moed nooit opgeven en mij altijd weer vergeven hoe moeilijk ik soms ook ben. 3. Papa maakt altijd de meest lekkere ontbijtjes op zondag met verse jus. 4. Papa is de enige die mijn overgeef kan opruimen als ik ziek ben zonder er zelf misselijk van te worden. 5. Papa werkt heel hard zodat we allemaal leuke dingen kunnen doen zoals naar Ponypark City met de hele familie, mijn grote wens! 6. Papa is nooit sterk genoeg voor mijn smeekbedes zodat ik altijd afspraakjes kan maken achter mama’s rug om. 7. Hij verteld altijd tegen iedereen dat mijn mama echt de leukste is. 8. Van papa mag ik tenminste wel lekker laat naar bed omdat hij altijd de tijd vergeet. 9. Papa kan op vakantie urenlang met ons in het zwembad bommetjes doen. 10. Papa houd van mij precies zoals ik ben met al mijn eigenaardigheden. 11. Papa is de gene die er op moeilijke momenten met mij weer lucht in kan brengen met humor. 12. Papa zegt altijd dat alles goed gaat komen Lieve papa, ik weet dat jij het soms heel lastig hebt met mij. Maar weet dat ik heel veel van jou hou! Ik vind het alleen soms heel lastig om dit aan je te laten zien. Soms vind ik het moeilijk om te zien dat het lijkt dat jij meer van Jayden houd. Op deze momenten kan ik niet goed met de situatie omgaan en doe jou dan pijn. Ik wil dat dan eigenlijk helemaal niet. Ik wil dan ook gewoon aandacht maar weet niet hoe ik dit op een normale manier moet vragen of laten blijken. Sorry pap daarvoor! Voor mij ben jij de liefste papa van de hele wereld! Welke lieve woorden kan jouw kind over zijn of haar vader zeggen? Ik lees ze graag in onderstaande reactiebox!
Over de schrijver
eline
Door

eline

op 14 Jun 2014

Mooi cadeau voor een vader...geweldige foto's ook. X

Esther Groenewegen
Door

Esther Groenewegen

op 19 Jun 2014

Dank je wel Eline!

Reactie plaatsen