Als Hechten Niet Vanzelf Gaat
Sharing is Caring!

Zin in een feestje [van herkenning]?

Zin in een Feestje [van herkenning]?

 

Zoals je misschien wel weet heb ik voor mijn missie en droom de Kilimanjaro beklommen. Wat jij misschien niet wist was dat er thuis een nog veel grotere ‘berg’ op mij zat te wachten na mijn terugkomst. Daar ben ik in de afgelopen maanden heel erg bezig geweest. Dit was ook de reden dat ik niet zo zichtbaar was als je normaal gesproken van mij gewend was.

Ben jij degene die mij heeft gesteund tijdens mijn Kilimanjaro avontuur?

Dan heb ik een cadeautje voor je, zoals beloofd.

Tijdens de voorbereidingen van de reis werd ik erg geraakt door het enthousiasme waarmee iedereen mij hielp dat ik zo graag iedereen persoonlijk wil bedanken.

Daarom ga ik samen met de dames van LEF-kracht op 27 januari een geweldige dag organiseren zodat ik je kan ontmoeten om je te bedanken.

Wat kun je op deze dag allemaal gaan beleven, leren en ervaren?

 • Maaike en Inez gaan je van alles laten beleven en leren over hoe je meer rust en plezier in je gezin kunt creëren. Ik ga je vertellen hoe jij je kind met hechtingsproblemen beter kunt leren begrijpen en helpen.
 • Ik ga je het verhaal van de 3 breinen uitleggen, voor mij het meest belangrijke inzicht als je te maken krijgen met lastig gedrag van je kind.
 • Ik ga ook uitleggen hoe het toch komt dat het steeds lastiger is om in verbinding te komen met je kind na een dag hard werken en natuurlijk ga ik je ook vertellen hoe je dit kunt oplossen.

Het meeste bijzondere van de dag is dat je andere ouders kunt ontmoeten die dezelfde uitdagingen hebben zoals jij. Op deze dag kun je even het gevoel hebben dat je er niet alleen voorstaat als je kind ‘anders dan anders’ is.

Kortom we gaan er een feestje ‘van herkenning’ van maken!

Wil jij graag naar ons feestje komen en heb jij mij geholpen bij mijn Kilimanjaro avontuur dan kun jij je opgeven via de link van LEF-kracht. Natuurlijk is voor jou deze dag helemaal gratis!

Was het jou niet gelukt om mij te helpen [no hard feelings hoor!!] maar wil jij ook naar ons feestje komen? Dat kan natuurlijk, ook jij bent van harte welkom op ons event!

Tickets zijn € 47,- 

Als jij voor zondag 21 januari je ticket besteld heb ik een heel speciaal cadeautje voor je tijdens het event. Ik heb namelijk mijn eerste training op video klaar:

MONSTER IN HUIS nu op video!!!!!

Deze training zal straks in een onlinetraining omgeving op mijn website komen. Superhandig video als je meer te weten wil komen over hechtingsproblemen. Helemaal super handig als je al naar deze training bent geweest en alle informatie nog graag eens voorbij wil laten komen.

Verloting tijdens het event! Tijdens dit event wil ik ook een ‘Exclusive’ verloten. Ik kom dan een dag bij jouw thuis meelopen met je gezin. We gaan dan ‘live’ aan de slag in je gezin als een soort Super Nanny maar dan voor ouders van kinderen met hechtingsproblemen. Deze Exclusives zijn heel gebruikelijk in Amerika. Zelf ben ik ook vorig jaar naar Denver gereisd om daar samen met mijn dochter een week lang een Exclusive te krijgen van Nancy Thomas en Deborah Haghe, twee toonaangevende trauma behandelaars. Een ongelofelijk bijzondere en leerzame ervaring.

Kortom het beloofd een bijzondere dag met bijzondere cadeaus te worden!

Ik heb er zin in!!

 

Hechte groet,

Esther

 

Ben jij erbij zaterdag?

Laat dan je gegevens achter in onderstaande reactiebox, dan zal ik zorgen dat je op de lijst komt te staan.

 

 

Laat een reactie achter

2 comments
Carina says 21 januari 2018

Hallo Esther,
Dank voor je aanbod. Ik heb me snel na je email aangemeld voor de training en een vriendin van mij komt ook mee. Ik ben erg benieuwd naar de dag en jouw verhaal.
Groet, Carina

Reply
  Esther says 22 januari 2018

  Hoi Carina,

  Wat geweldig dat je komt zaterdag!
  Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

  Tot zaterdag!

  Hechte groet,
  Esther

  Reply
Add Your Reply