Als Hechten Niet Vanzelf Gaat
Sharing is Caring!

Healing Hearts Camp Nederland & De Kilimanjaro

Zoals je misschien inmiddels wel weet ga ik op 9 september met een aantal ondernemers naar Tanzania om daar de Kilimanjaro te beklimmen.
Elke ondernemer heeft zijn of haar eigen goede doel om de berg te beklimmen.

Ik ga de Killi beklimmen om geld op te halen voor mijn eerste Healing Hearts Camp in Nederland. Dit zijn kampen voor ouders en kinderen met hechtingsproblemen.

Nu ben ik erachter gekomen dat ik het helemaal niet zo makkelijk vind om geld te vragen voor mijn goede doel. Maar ik heb nu toch ‘de stoute schoenen aangetrokken’ om jouw hulp te vragen.

Ik weet dat de meeste mensen die mij volgen geen ondernemer zijn maar misschien ken jij wel ondernemers die wij blij zouden kunnen maken met ons gratis seminar?

Ben jij wèl ondernemer en heb je af en toe behoefte aan het opdoen van inspiratie en het ontmoeten van andere ondernemers? Dan zou ik het super vinden om jou op 1 september te zien op ons benefit seminar in Veenendaal.
Bestel hier je gratis tickets: https://benefietseminar.nl

Wat kun je allemaal leren tijdens dit seminar?
• Hoe maakt je van je missie je passie
• Hoe trek je een continue stroom van leads aan?
• Hoe doe je keer op keer lanceringen van meer dan een ton?

 

Of ben jij een ondernemer en zou jij het leuk vinden om ons op een andere manier te helpen?
Bijvoorbeeld door iets te doneren voor ons benefit seminar op 1 september. Denk bijvoorbeeld aan het doneren van boeken of trainingen of misschien heb je zelf nog wel een veel beter of leuker idee?

Even voor de duidelijkheid: de reis en het seminar betalen wij natuurlijk gewoon helemaal zelf. Al je geld of opbrengst van de boeken of trainingen wordt 100% aan de goede doelen gedoneerd.

Wil jij toch liever alleen doneren voor het Healing Hearts Camp, dat kan natuurlijk ook.

Naam*

E-mailadres*

Bedrag €*


 

Zo dit was het voor mij lastige gedeelte van dit bericht….

Nu ga ik iets heel bijzonders met je delen, ik ben namelijk iets heel gaafs aan het voor bereiden:

Een Master Class met Nancy Thomas in Nederland


Als je voor 9 september het kaartje al koopt dan krijg je dit ticket voor een early bird prijs. De prijs van het ticket gaat 100% naar het Healing Hearts Camp. Koop je na 9 september je kaartje dan betaal je meer maar ook dan gaat het gehele bedrag naar het eerste Healing Hearts Camp NL.
Binnenkort heb ik hier mee informatie over!

Als het je niet lukt om mij te helpen, even goede vrienden natuurlijk. Je helpt mij ook enorm door het blijven delen van mijn posts!

Heb je nog andere suggesties dan zou ik het heel fijn vinden als je die met mij wilt delen.

Hechte groet,
Esther Groenewegen

 

Laat een reactie achter