Als Hechten Niet Vanzelf Gaat
Sharing is Caring!

Ik denk dat ik iets leuks voor je heb!

Zoals je misschien weet, vertrek ik over 6 dagen naar Tanzania om daar de Kilimanjaro met 3 verschillende redenen te beklimmen:

  1. Als eerste wil ik vooral aandacht creëren voor vroegkinderlijk trauma en hechtingsproblemen;
  2. Daarnaast probeer ik ook sponsoren te vinden die mij kunnen helpen mijn droom te realiseren, namelijk: Healing Hearts Camps naar Nederland halen. Dit zijn kampen voor ouders en hun hele gezinnen die te maken hebben met hechtingsproblemen. Deze kampen worden al meer dan 15 jaar gedraaid met groot succes. Ik denk bij sponsoren niet alleen in geld, maar ook in expertise of andere hulp die ik kan gebruiken tijdens deze kampen, zoals bijvoorbeeld: locatie, catering en materialen;
  3. Als laatste heb ik ook nog een persoonlijk doel om deze berg te beklimmen. Vorig jaar zomer is mijn vader onverwachts overleden. Hij was degene die ons door de moeilijke jaren heeft geholpen met onze dochter, hij deed dit onder andere door om het weekend voor haar te zorgen en bijna elke vakantie. Hij was zelf enthousiast wereldwandelaar. Dus het voelt als een mooi symbool om met hem in mijn gedachten en met mijn missie deze berg op te gaan.

Inez en Maaike van LEFkracht hebben mij een fantastisch voorstel gedaan, zij willen mij graag helpen om mijn droom, Healing Hearts Camps naar Nederland te halen, te realiseren. Bekijk deze video waarin zij vertellen hoe ze mij willen helpen. Wil jij ons steunen door het kopen van een van deze pakketten? Klik op deze link om de video te bekijken: LEFkrachtVIDEO

Kids Pakket, 3,- euro

In dit pakket vind je 3 ontspanningsverhalen voor kinderen, ingesproken. Elk verhaal heeft een einde voor overdag en een einde voor als je kind gaat slapen.

Ook krijg je per verhaal een mooie kleurplaat waar jouw kind de belevenissen uit het verhaal in kan tekenen.

Klik op de naam van het pakket om het bestellen.

Family Pakket, 5,- euro

In dit pakket vind je 3 ontspanningsverhalen voor kinderen, ingesproken. Elk verhaal heeft een einde voor overdag en een einde voor als je kind gaat slapen.

Ook krijg je per verhaal een mooie kleurplaat waar jouw kind de belevenissen uit het verhaal in kan tekenen.

Als klap op de vuurpijl hebben wij er twee visualisaties voor volwassenen bij gedaan. Eén om je te helpen je doelen te bereiken en één om je te helpen positief op je dag terug te kijken.

Klik op de naam van het pakket om het bestellen.

Wil jij ons steunen door het kopen van een van deze pakketten? De opbrengsten gaan 100% naar het Healing Hearts Camp Nederland.

Het aanbod van LEFkracht vond ik zo geweldig dat ik er zelf nog een schepje bovenop wil doen. Koop jij een van de pakketten van LEFkracht? Dan maak je kans op een van de volgende cadeaus:

Online Monster in de Klas Master Class 

Een echte ‘must have’ als je al naar een van mijn trainingen bent geweest! Hoe heerlijk is het als je na de training nog bepaalde tools en tips terug kunt kijken? Ter waarde van 49,- Euro.

Online Monster in Huis Master Class

Als ouder van een kind met hechtingsproblemen, een hele waardevolle training. Je kunt op een voor jouw gepast tijdstip de training bekijken. Ter waarde van 49,- Euro.

Het Webinar van Nancy Thomas, after Dinner with Nancy
Opgenomen tijdens ons bezoek aan de Ranch van Nancy afgelopen december. Ter waarde van 25,- Euro.

Als laatste wil ik een One on One Exclusive aanbieden.
Dit zijn 1 op 1 coaching dagen waar ik samen met jou en je gezin een dag ga meedraaien. Ter waarde van 797,- Euro.

Ik hoop dat je het leuk vindt om ons te helpen. De afgelopen dagen waren zo ongelooflijk bijzonder. Ik ben zo dankbaar voor iedereen die mij in de afgelopen weken heeft geholpen om van ons seminar een succes te maken. We hebben gezamenlijk over de 17.000 Euro opgehaald voor onze verschillende goede doelen. Voor het Healing Hearts Camp is nu 3.428,- Euro bij elkaar gebracht. Dit had ik echt niet verwacht! Wat een geweldig begin om de berg op te gaan. Maar we gaan natuurlijk gewoon door met het promoten van onze verschillende goede doelen. Mijn doel is om 5.000,- euro op te halen, dus we zijn er nog niet.

Hechte groet, Esther

 

p.s. wist jij dat ik ook inmiddels een Youtube kanaal heb? Jajaaahhh, ik kan natuurlijk niet achter blijven met al die vloggers en bloggers waar mijn kinderen steeds naar kijken. Op dit kanaal kun jij je abonneren als jij mijn video’s interessant vindt. Sommige video’s gaan over wat ik allemaal meemaak als Founder van Als Hechten niet vanzelf gaat. De langere video’s hebben meestal hele fijne tools, informatie of andere handige tips over hechtingsproblematiek. Ga naar Youtube Esther Groenewegen en bekijk al mijn video’s!

Laat een reactie achter